WorkPoint indgår samarbejde med Access Orange for at udvide til markedet for Asia Pacific

 

Hong Kong, 20. oktober. AccessOrange, et firma, der gør det muligt for virksomheder at arbejde smartere ved at implementere innovative cloud-løsninger. AccessOrange meddelte i dag, at de har underskrevet en distributionsaftale med WorkPoint. WorkPoint er et hurtigt voksende dansk firma, der udvikler WorkPoint 365 forretningsløsningen til Office 365.

God strategisk pasform i produktporteføljen


AccessOrange vil under aftalen tilbyde salgs-, marketing-, trænings- og implementeringstjenester til WorkPoints løsningsportefølje i Asien-Stillehavsområdet. De vil arbejde tæt sammen med WorkPoint om at fremme og udvide WorkPoint 365-løsningen i Asien, der starter i Hong Kong og Singapore .

“Vi er glade for at annoncere vores partnerskab med WorkPoint”, siger Roald Andersen, Direktør Business Development of AccessOrange. “WorkPoint 365-produktporteføljen, hvor WorkPoint 365 er nøglen, og passer helt i vores portefølje. Vi søger altid innovative løsninger, der hjælper vores kunder med at arbejde mere effektivt i skyen.”

“WorkPoint 365-løsningen integreres med Office 365 / SharePoint gør det muligt for vores kunder at optimere deres forretningsflytnings- og informationsstyring uden at skulle bruge måneder på dyre SharePoint-udvikling.

WorkPoint 365-løsningen dækker nogle af de mest forretningskritiske områder i organisationer, såsom HR, kvalitetssikring, projektledelse og meget mere. De vertikale forretningsløsninger og funktioner til SharePoint Online og Office 365 kan nemt og direkte integreres i en bestemt afdeling for at imødekomme deres individuelle behov eller implementeres på tværs af hele organisationen.

Et stort markedspotentiale i Asien


Ved at operere inden for det samme system og ved at koordinere bløde data såsom dokumenter, e-mails og data via WorkPoint, vil tværorganisationsaktiviteter blive forbedret væsentligt. Kombineret med understøttende funktioner til overholdelse af GDPR og integrering af eksterne brugere bliver videndeling en integreret del af organisationernes daglige rutiner.

Andy Karamallakis, eksportsalgschef, der er ansvarlig for den internationale ekspansion af WorkPoint, sagde:

“Asien har behov for intelligente løsninger, der har stor indflydelse inden for organisationer, men kan implementeres på relativt kort tid”.

“Mellemstore og store organisationer søger i stigende grad forbedringer i deres samarbejde, informationsdeling og kommunikation, især når det gælder projektledelse, case management og HR management. ”.

“Der er et stort markedspotentiale for os i Asien og Stillehavsområdet. Derfor mener vi, at WorkPoint vil være et perfekt match for disse slags organisationer, der søger disse forbedringer.”

For mere information om AccessOrange, besøg venligst www.accessorange.com.
For mere information om WorkPoint 365 Solution, besøg venligst www.workpoint365.dk