WorkPoint og ProActive går sammen om ESDH Messen i Operaen

I samarbejde med ProActive, har WorkPoint i øjeblikket fuld fokus på den moderne digitale arbejdsplads. Med en unik samlet løsning baseret på kombinationen af avanceret Intranet og ESDH, danner My Workplace rammen for en platform der tilbyder videnstunge organisationer et effektivt værktøj til at håndtere data og dokumenter på tværs af organisationen.

Læs mere i artiklen om hvordan WorkPoint og ProActive sætter fokus på transformere digitale arbejdspladser med My Workplace til årets ESDH konference. 

 

Større fokus på korrekt dokument og data håndtering

Torsdag D. 6. september bliver de flotte omgivelser i Operaen i København, centrum for fremtidens ESDH løsninger.  Det er en konference der har fokus på, hvordan virksomheder sætter processer op for at kunne håndtere arkiveringen og journalisering af data og dokumenter i forhold til de officielle standarder.

Specielt med ankomsten af den nye persondataforordning d. 25. maj, har organisationer arbejdet på højtryk for at etablere en platform der kan bidrage med en systematiseret tilgang til, hvordan man kan opfylde kravene i forhold til forretningskritisk data og personlig information.

Devoteam er arrangøren bag ESDH messen, og de har samlet et unikt udvalg af ESDH leverandører, der giver deltagerne muligheden i at se hvordan en optimal ESDH platform kan være med til at transformere ens forretning og bidrage med værdi på tværs af hele organisationen.

 

My Workplace – ESDH på en helt ny måde

Til ESDH messen, præsenterer WorkPoint fremtidens ESDH løsninger sammen med vores guldpartner ProActive. Samarbejdet handler i høj grad om at præsentere den nye platform My Workplace, der har til formål at skabe digitale arbejdspladser med avanceret ESDH som drivkraft.

My Workplace er baseret på en kombination af funktionaliteter fra ProActive’s Intranet og WorkPoint’s vertikale forretningsløsning i ESDH. Med Office 365 som det grundlæggende fundament, udnytter My Workplace mulighederne i Office 365 for samarbejde, mobilitet, søgning og social interaktion til at højne niveauet for en moderne og sammenhængende arbejdsplads.

Ifølge WorkPoints salgsdirektør, Michael Buades, så er fokuspunkterne med My Workplace på vidensdeling og Office 365:

Først og fremmest handler det jo om at systematisere vidensdeling og bringe viden ud til medarbejderen. Dvs. man undgår videnssiloer og at vigtig viden drukner i mængden ved at præsentere og målrette viden imod den enkelte medarbejder. Dernæst handler det i høj grad om at udnytte fordelene ved Office 365. Her får medarbejderen en intuitiv, fælles og enkel brugergrænseflade med genkendelighed på tværs af platforme, der understøtter processer for en høj og ensartet kvalitet i sagsbehandling, dokument- og email håndtering”.

Derudover fremhæver Michael Buades også de avancerede søgemuligheder som et af de vigtigste elementer i My Workplace

Søgefunktionen gør det let og hurtigt at finde og genfinde al information, data og historisk på en sag, projekt eller kunde. Derved er det også lettere for organisationer at tilpasse sig til krav fra persondataforordningen, da medarbejdere nemt kan finde stamdata vedr. den enkelte person, samt kombinere dette med processer for retention time og automatisk journalisering, så ingen følsom information bliver aktiveret, kategoriseret eller klassificeret forkert”.

 

Tænk ESDH ind i den digital arbejdsplads

Til ESDH messen vil der også være mulighed for at høre ProActive’s partner, Gorm Priem, tale om ESDH og dets udvikling, samt rolle i forhold til den digitale arbejdsplads. Hans indlæg vil fokusere på at bidrage med en forståelse for, hvordan vi bryder den traditionelle forståelse af ESDH og formår at udnytte nye teknologiske muligheder til at skabe en unik platform.

Traditionel ESDH er blevet overhalet indenom. De mange krav til struktur og processer fungerer nærmest som fodlænker, og der er et stort behov for at arbejde mere innovativ med ESDH. Den digitale transformation fokuserer på ”den moderne arbejdsplads”. Hermed bliver ESDH nødt til at forny sig og tænke mere på tværs med en sammenhængende løsning. Dette er nu virkeligheden med nye dynamiske samarbejdsværktøjer og cloud-tjenester som Office 365“.

”Gorm Priems indlæg på ESDH messen kan opleves d. 6 september kl. 14:40 – Du kan se nærmere information om dette i det officielle program – Klik her.
Både Michael Buades og Gorm Priem vil være tilstede til ESDH messen i Operaen.

 

Mød WorkPoint og ProActive til ESDH Messen

Du har muligheden for at få en dybere dialog med både ProActive og WorkPoint. Du kan også opleve My Workplace i aktion. Du kan også få mere indsigt i, hvordan vi kan designe en helstøbt og fremtidssikret cloud-løsning i forhold til ESDH.

Samarbejdet mellem WorkPoint og ProActive har håndteret mange komplekse og omfattende projekter. Samarbejdet betragtes som et troværdigt og veletableret partnerskab med state-of-the-art løsninger.

Senest har de fungeret som ESDH leverandører til en større vidensdelingsplatform hos Røde Kors – Læs mere her:  https://www.workpoint365.dk/dansk-roede-kors-har-valgt-workpoint-proactive-til-en-ny-videndeling-platform/

Hvis du gerne vil booke et møde/demo til ESDH messen, kan du tilmelde dig på følgende side:  https://www.workpoint365.dk/webinar/esdh-konferencen-2018/

Vi ser frem til at møde dig på ESDH messen 2018!