WorkPoint på Karrieremesse 2018 i Esbjerg

 

WorkPoint deltager på Karrieremesse Esbjerg 2018, hvilket er den største karrieremesse i Syddanmark. Her giver vi de deltagende på messen et indblik i hvordan det er at arbejde hos en softwarevirksomhed der er i stor fremdrift. Hvis du er studerende eller jobsøgende er dette en åbenlys mulighed for at skabe forbindelse med WorkPoint.

Læs mere om WorkPoints deltagelse på karrieremessen 2018 i følgende artikel:

 

Sprede budskabet om Software i Esbjerg

Hos WorkPoint er vi meget interesseret i at vise andre, hvad vi kan. Men det er måske ikke alle der ved hvad WorkPoint egentlig er for en størrelse, men dette vil vi gerne hjælpe interesserede med at finde ud af.

Men hvad handler WorkPoint så egentlig om? WorkPoint handler om at frigøre det fulde potentiale i SharePoint og Office 365 ved at optimere processer til styring af projekter, sager, dokumenter, e-mails og kontrakter. Vi fokuserer på at samle information, dokumentation og data i et simpelt og struktureret hierarki, så du derved undgår at bruge unødvendige ressourcer på rutinemæssige opgaver. Den grundlæggende filosofi er at skabe simplicitet ud af kompleksitet – SharePoint er en avanceret platform, og det udnytter vi til at skabe løsninger til nogle af de mest forretningskritiske områder i en organisation.

Som noget ganske unikt, så er WorkPoint den eneste software-producerende virksomhed til messen. Så hvis du står med en lille drøm inden for IT-verdenen kunne WorkPoint være et ideelt sted for dig.

 

God kontakt med potentiel lokal arbejdskraft og samarbejdspartnere

På messen handler det i høj grad også om at skabe kontakt til det lokale miljø. Lokal arbejdskraft eller potentielle samarbejdspartnere kan alle få mere indsigt i WorkPoint og hvordan de kan forbedre en organisation ved at benytte moderne løsninger indenfor SharePoint og Office 365.

Vi har før deltaget til Karrieremessen i Esbjerg, det har været en succes hver gang vi har været af sted. Vi vil meget gerne brede vores netværk ud og hjælpe virksomheder med deres udvikling, ved at holde dem opdateret med den nyeste teknologi. På messen vil vi fokusere på at tiltrække kompetent og lokal arbejdskraft til WorkPoint, det er nemlig vigtigt for os at skabe et godt forhold i det lokale. Udover det vil vi også meget gerne snakke med potentielle samarbejdspartnere om vores produkt. Vi er i den grad villige til at indgå et samarbejde, som kan hjælpe begge virksomheder med en positiv fremgang” .
– Peter Jørgensen, CEO for WorkPoint

I 2017 var der næsten 1000 besøgende og langt de fleste af dem var studerende eller dimittender. WorkPoint har god erfaring med studerende fra nærområdet, og har samarbejdet med studerende indenfor mange forskellige afdelinger såsom udvikling, support, marketing og salg.

Karrieremessen Esbjerg giver os en god mulighed for at møde studerende og jobsøgende, fremfor at skulle mødes på en skærm, hvor har man ikke den samme interaktion. Ved messen finder man hurtigt ud af hvordan kemien er, samtidig mens begge parter kan stille relevante spørgsmål. Man får et bedre indtryk på hvordan personen vil passe ind i virksomheden
– Morten Stenderup, Delivrance manager hos WorkPoint

 

Mere information om karrieremessen

Karrieremesse Esbjerg er dit springbræt ud i erhvervslivet, og her vil WorkPoint gerne give en hjælpende hånd.

Vores konsulenter står klar ved WorkPoint-standen til at tage en dialog med alle interesserede. Her er der mulighed for at få et dybere indblik i, hvordan det er at arbejde i en fremadstormende software-producerende virksomhed i Esbjerg.

Til karrieremessen, vil vi også medbringe et udvalg af jobstillinger, som du kan høre mere om ved standen.

Mere info om WorkPoint kan findes på www.workpoint365.dk

Mere info på karrieremessen Esbjerg kan findes på www.karrieremesseesbjerg.dk