WorkPoint og delaware bliver partnere med mål om at forløse det fulde potentiale i Office 365

 

Mellemstore- og store virksomheder i Belgien kan se frem til at optimere forretningsprocesser ved det nye partnerskab mellem WorkPoint og delaware.

 

International udvidelse

WorkPoint er navnet på virksomheden såvel som software systemet, som systematisere og professionelt håndtere alt blød data. WorkPoint blev grundlagt i Danmark i 1997 og fungere med faglærte partnere.  Den enorme vækst i kritiske data og behovet for nye og mere dynamiske samarbejdere har øget efterspørgslen efter merværdi af Office 365 løsninger, og et strategisk fokus på at udvide deres internationale partnerkanaler, hvilket har resulteret ud i et nyt partnerskab med delaware.

 

Global med et lokalt hjerte

Delaware er en hurtig-voksende, global virksomhed som leverer avanceret løsninger og servicer til organisationer, der stræber efter en bæredygtig, konkurrencemæssig fordel.

“Vi effektiviserer forretningen ved at låse op for information og gøre dem forbrugsmæssige. Vi kalder det en integreret virksomhed,” siger Bram de jager, Lead Architect ved delaware og Microsoft MVP. “Vi leverer dette ved at åbne for det fulde potentiale af Office 365 og SharePoint og integrere indhold og data fra centrale enterprise systemer. For at styrke vores værdier har vi kigget efter en partner som optimerer forretningsprocesser for styring af projekter, sager, dokumenter, email og kontrakter. Det er lige præcist det centrale fokus som WorkPoint besidder. Deres forretningsløsninger er forudedefinerende og nemme at implementere oven på Microsoft-platformen.”

 

Et vigtigt skridt

“Med 2.150 professionelle arbejdere fordelt i 12 lande spredt i Europa, Asien og Amerika, er partnerskabet mellem delaware vigtigt for WorkPoint”, siger Peter Jørgensen, CEO i WorkPoint. “delaware har kapaciteten, tankegangen og færdighederne til at kunne implementere WorkPoint og servicere kunderne i enterprise-segmentet. delaware er også en meget anerkendt virksomhed, og det er et godkendelsesstempel, at de har valgt WorkPoint som ny partner. Vi forventer en øget bevidsthed om WorkPoint, og vi ser meget frem til et tæt samarbejde med delaware. ”

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Asger Steffensen, WorkPoint, +45 22 53 57 45, ast@workpoint.dk

Serge Desaranno, delaware, serge.desaranno@delaware.pro

Peter Nieuwenhuis, delaware, peter.nieuwenhuis@delaware.pro

Besøg delaware consulting Netherlands website: https://www.delaware.pro/en-nl

Besøg delaware consulting Belgium website: https://www.delaware.pro/en-be