WorkPoint nomineret til Microsoft Partner Awards i Digital Transformation

WorkPoint er nomineret i kategorien ”Digital Transformation Award – Empowering employees” til dette års Microsoft Partner Awards.
                     


WorkPoint er nomineret i kategorien ”Digital Transformation Award – Empowering employees” til dette års Microsoft Partner Awards.

Digital transformation udgør en afgørende kerneværdi for WorkPoint’s strategiske grundlag. På dagligt plan, arbejder vi med at systematisere data og optimere processer. Dette gøres gennem standard-forretningsløsninger til SharePoint og Office 365. Disse har til formål at styrke de enkelte medarbejdere ved at etablere en moderne digital arbejdsplads.

Dette arbejde er blevet bemærket, da vi netop har modtaget nyheden om at være blevet nomineret til dettes års ”Digital Transformation Award – Empowering Employees”. Kategorien kendetegner Microsoft partnere, som med digital transformation hjælper kunderne med at styrke deres medarbejde til at blive mere produktive i et sikkert og compliant miljø-

 

Afgørende og stor anerkendelse fra Microsoft

For WorkPoints CEO, Peter Jørgensen, er nomineringen et kæmpe skulderklap til virksomhedens store arbejde med at udvikle en stærk ESDH-løsning:

Nomineringen er en bekræftelse i, at vores ESDH-løsning ikke blot lever op til brugernes behov og forventninger, men i høj grad også leverer i overensstemmelse med Microsofts teknologi og vision. Det er afgørende for os, at vi arbejder i en retning, som bekræfter vores status som stærk strategisk Microsoft Partner.  Vi er meget glade for at blive anerkendt for vores arbejde med digital transformation af Microsoft. Samt, i særhed med vores ESDH-løsning, som vi har stor tillid til, at den kommer til at skabe mange effektive, moderne og professionelle arbejdspladser på både et nationalt og international plan”.

Nomineringen tager udgangspunkt i WorkPoints ESDH-løsning, og vi er nomineret til en Partner Award i samarbejde med ProActive.

Prisen bliver uddelt d. 17. januar i Microsofts domicil i Lyngby til Microsoft Partner Awards 2019.

Har du spørgsmål til artiklen, bedes du venligst rette din henvendelse til Head of Marketing, Rolf Winther Christiansen på rc@workpoint.dk.

Har du spørgsmål til nomieringen, bedes du venligst rette din henvendelse til Sales Director, Michael Buades på mbu@workpoint.dk.