Pressemeddelelse: WorkPoint lancerer endnu et innovativt produkt på Cloud-markedet

Det danske udviklingshus WorkPoint A/S lancerer Email Manager 365. Hvilket der laver intelligent journalisering af mails på Microsoft Azure og dermed sikrer virksomhedens forretningskritiske data

Årets danske Microsoft ISV partner 2015, WorkPoint A/S, lancerer nu et innovativt produkt til Microsoft cloud-platformen. Det amerikansk patenterede produkt Email Manager 365 er en intelligent løsning til automatisk journalisering af mails med cloud storage på Microsoft Azure.
Email Manager 365 sikrer automatisk journalisering, deling og arkivering af mails. Det sikrer ubesværet vidensdeling i virksomheden, og at ingen forretningskritiske data går tabt. Email Manager 365 er ikke bare et system til simpel back up af mails. Det er en intelligent løsning, som sikrer, at mails og vedhæftede filer fra kunder og leverandører arkiveres korrekt samt understøtter optimal søgning i arkivet.

En eksplosiv vækst af mails er i mange organisationer både en daglig frustration for de ansatte og en akilleshæl for sikring af kritiske data. I en lind strøm af beskeder og vigtige informationer er der stor risiko for, at kritiske data i virksomheden går tabt, fordi data ikke journaliseres korrekt. Det kan koste dyrt at miste data. Samtidig er mangel på overblik årsag til et kæmpe ressourcespild hvert år. Det er derfor nødvendigt at automatisere processer som mailjournalisering med intelligente værktøjer. Hvorfra man kan fokusere på vidensdeling frem for administrationen af mails og dokumenter,” siger WorkPoints administrerende direktør Peter Jørgensen.
Email Manager 365 giver desuden mulighed for, at virksomheden kan vælge ikke selv kunne tilgå og ændre i mails. Dermed kan virksomheden påberåbe sig compliance i forbindelse med en retssag.

Cloud first

Som ISV Partner følger WorkPoint Microsofts strategi om ’cloud first’. Hos Microsoft er der derfor stor tilfredshed med, at WorkPoint understøtter cloud-strategien med release af Email Manager 365:
Email Manager 365 adresserer virksomheders stigende udfordring med at skulle håndtere og gemme forretningskritiske mails og filer på en nem måde. Microsoft Azure er en ideel platform til at håndtere store og stigende mængder af data i skyen. Kombinationen af intelligent journalisering og Microsoft Azure som cloud storage er et optimal match og giver en fremtidssikret løsning for rigtigt mange virksomheder,” siger Nicole Herskowitz, seniorchef for produktmarkedsføring, Microsoft Azure.
Email Manger 365 hænger naturligt sammen med WorkPoint 365 eller kan integreres med andre standardiserede software produkter som f.eks ESDH eller ERP-systemer.

For kommentarer:
Peter Jørgensen, adm. direktør
+45 40370833

Yderligere info om Email Manager 365 findes her på siden.