EMAIL MANAGER DIN BACKUP BESKYTTELSE TIL EMAILS

Intelligent email journaling i Outlook, der sikrer sikkerhed og beskyttelse af forretningskritiske data. Optimer dine processer til at gemme mails, der indeholder værdifulde oplysninger eller vedhæftede filer ved at implementere automatiseret journaling med WorkPoint Email Manager 365.

INTRODUKTION TIL WORKPOINT

- SE WORKPOINTS VIDEO

AUTOMATISK E-MAIL JOURNALING PÅ MICROSOFT AZURE

Email Manager 365 beskytter virksomhedens forretningskritiske data med en intelligent løsning til automatisk journalføring af e-mails på Microsoft Azure Cloud Storage. Ved at bruge Microsoft Azure sikres organisationer at opbevare deres information, mails og vedhæftede filer på en opdateret og kompatibel tjeneste, hvor der ikke opstår noget kritisk tab af data.

WorkPoint Sikrer:

  • Optimal sikring af kritiske data i MS Outlook
  • Automatisk deling af mails til relevante personer
  • Høj sikkerhed på adgang til mails
  • Intelligent og automatiseret back up af alle mails
  • Ingen data kan gå tabt – mails kan ikke slettes på Azure
  • Mailarkiv kan fungere som bevismateriale af korrespondance i retssag

SIKKERHEDSKOPIERING AF KRITISKE DATA MED AUTOMATISK MAILJOURNALISERING

An explosive growth of mails is in many organizations both a daily frustration for employees and an Achilles heel for securing critical data. I am in a hurry and important information there is a high risk that critical data in the company will be lost because data is not journalized properly. Det kan koste dyr at miste data. At the same time, there is a lack of transparency for a huge resource spill each year. Det er nødvendigt at automatisere processer som mailjournalisering med intelligente værktøjer, så man kan fokusere på videndeling frem for administration af mails og dokumenter.

Email Manager 365 er et innovativt produkt til Microsoft Cloud-platformen, der løser virksomheders stigende udfordring af at håndtere og gemme forretningskritiske mails og filer i en nem og sikker måde. Email Manager 365 er ikke bare et system til simpel backup af mails. Email Manager 365 er en intelligent løsning til automatisk journalisering og deling af mails med cloud storage på Microsoft Azure, der kan håndtere store og stigende mængder af data i skyen.

MAILARKIV SOM BEVISMATERIALE I RETSSAG

Email Manager 365 kan også bruges som et intelligent journaliseringsarkiv, der kan være relevant som bevismateriale i en eventuel strid eller retssag. Email Manager 365 giver nemlig mulighed for, at virksomheden kan vælge ikke selv at kunne tilgå og ændre i mails. Dette betyder at virksomheden kan bruge the som troværdigt materiale i forbindelse med en retssag.

6 SÆRLIGE FORDELE VED EMAIL MANAGER 365

Derfor sikrer Email Manager 365 forretningskritiske data og dialog via mail:
– I får sikkerhed for at mails og vedhæftede filer fra kunder og leverandører arkiveres korrekt. Email Manager 365 regner selv ud, hvor mails fra kunder og leverandører skal gemmes samt understøtter optimal søgning i arkivet
– I opnår ubesværet vidensdeling i virksomheden, og sikrer at ingen forretningskritiske data forsvinder
– I sparer tid på at gemme og dele mails og kan hurtigt og nemt søge i arkivet efter ældre mails
– I sikrer automatisk udveksling af oplysninger til relevante personer. Email Manager 365 kommer med indbygget sikkerhed, der gør det muligt at begrænse, hvem der får adgang til hvilke mails
– Alle brugere kan tilføje metadata til mails. Det optimerer søgning i ældre mails
– I kan søge efter arkiverede mails, selv om de er slettet i Microsoft Outlook