WorkPoint deltager til Projekt:værktøjsdagen 2018

 


WorkPoint deltager endnu engang i Projekt:værktøjsdagen 2018. Til konfencen fokuserer WorkPoint særligt på at fremvise funktioner, der kan optimere daglige projektopgaver.
I samarbejde med Delegate, vil WorkPoint benytte denne konference til at præsentere en effektiv løsning vedr. overblik i porteføjlestyring, samt automatsering i projekstyring. 

Læs mere om WorkPoints og Delegates deltagelse til projekt konferencen i nedenstående artikel.   

 

WorkPoint deltager på Projekt:værktøjsdagen 2018

November den 29. løber Projekt:værktøjsdagen 2018 af stablen for 9. gang. Endnu gang bliver konferencen afholdt i de smukke omgivelser på Hotel Scandic i København. 

Projektværktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Der er skabt en dag, hvor deltagende bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer. Alle værktøjerne understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige. Der er også mulighed for at du møder andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem.

WorkPoint deltager for 6. gang på konferencen. Det er unik mulighed for at fremvise potentialet for hvordan WorkPoint kan skabe et komplet overblik over alle igangværende projekter samt fremskridt i individuelle projekter og sager. Unikke funktioner som skabelonbibliotek og stadiestyring guider brugerne – sikkert og nemt – gennem alle faser af projektet og sikrer høj kvalitet.

 

Fokus på porteføjlestyring og projektstyring i samarbejde med Delegate

Med over 20 markedsledende leverandører og 350 projektledere, projektchefer og indkøbere, er der i høj grad tale om et professionelt forum. Alle disse kan benytte WorkPoints platform til at skabe et centralt cockpit for alle deres igangværende projekter.

På messen, deltager WorkPoint i samarbejde med en af vores danske guldpartnere, Delegate. Delegate har stor erfaring med at udvikle projektledelsesløsninger til virksomheder. Deres fokus er særligt på at hjælpe virksomheder med at etablere et professionelt og komplet overblik.

Som repræsentant for WorkPoint deltager teknisk produktchef og partner, Allan Juncher Pedersen, som ser frem til at fremvise hvordan WorkPoint kan være med til at danne en tværorganisationel PMO-opsætning:

For en moderne og konkurrencedygtig virksomhed, er det essentielt at udarbejde interne guidelines for best practice PMO. I samarbejde med Delegate, har vi fokus på at man kan implementere et omfattende projektoverblik med simpel styring af forskellige projektstadier, opgaver, skabeloner, roller og dokumenter på tværs af organisationen, som i sidste ende er med til øge produktiviteten og kvaliteten i forretningskritiske projektaktiviteter.

Allan Juncher Pedersen fremhæver også to fokusområder i forhold til overblik i porteføjlestyring, samt automatisering i projektstyring:

“For porteføjlestyring, giver WorkPoints dashboard et hurtigt og visuelt indblik i de individuelle projekters status og enkelte KPI’er, mens projektstyring bliver simplificeret med muligheden for at automatisere workflows og standard-/rutineopgaver. I kombination med den lette implementering, er det enkelt for brugere at komme hurtigt igang med WorkPoint, samt at udføre effektiv porteføljestyring og projektstyring“.

 

Få en præsentation/demo i WorkPoint

Som deltager på Projekt:værktøjsdagen har du muligheden for at få en demo af WorkPoints projektstyringsløsning. Få indsigt i hvordan WorkPoint kan hjælpe din organisation med at udnytte det fulde potentiale i SharePoint og Office 365. Samt, få en introduktion i hvordan funktioner som stadiestyring, opgavestyring, avanceret søgning og transmittals fungerer i praksis.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne i WorkPoint, eller at tage en hurtig dialog til konferencen – Kontakt venligst rc@workpoint.dk

Vi ses til Projekt:værktøjsdagen 2018!