WorkPoint deltager i European SharePoint Konferencen 2018

 

Sidste år deltog WorkPoint i European SharePoint Conference i Dublin med stor succes. Igen i år,vil vi præsentere vores løsninger på konferencen. ESPC 18 er i år afholdt i København. WorkPoint er i samarbejde med flere partnere på konferencen for at styrke partnerskaberne på tværs af vores netværk. Et af dette års nøgleaktiviteter for WorkPoint er at præsenterer nogle af vores top vertikale forretningsløsninger til en bred vifte af SharePoint-specialister og beslutningstagere.

Læs artiklen for at lære mere om konferencen og WorkPoint’s tilstedeværelse på European SharePoint Conference 2018.

SharePoint-konference med store muligheder


Den
26.-29. November afholdes Europas største konference om Microsoft-teknologier på Bella Center i København. Konferencen samler SharePoint, Office 365 og Azure-talere, eksperter og virksomheder fra hele Europa for at præsentere de nyeste løsninger, teknologier og opdateringer til SharePoint.

Sidste år deltog WorkPoint i konferencen på Convention Center i Dublin i samarbejde med Version 1. Dette hjalp os med at styrke vores partnerskab og udvide vores forretningsnetværk. Ifølge WorkPoints salgsdirektør, Michael Buades, er målet igen at bruge konferencen til at øge bevidstheden om WorkPoint og præsentere løsningen for en målgruppe med højt niveau af SharePoint-oplevelse.

“Konferencen giver en god mulighed for at sprede ordet om WorkPoint. Behovet for hurtigt implementerede vertikale forretningsløsninger øges løbende, da moderne organisationer skal skalere og systemisere viden på en enkel, effektiv og risikofri metode. Med en stor gruppe af potentielle forretningsleder og partnermuligheder kan vi vise, hvordan WorkPoint fuldender SharePoint til et relevant publikum “.

 

Fokus på fremvisning af vertikale løsninger


WorkPoint dækker nogle af de mest forretningskritiske områder i en organisation. Specielt er projektledelses- og case management-løsninger af høj værdi til en moderne arbejdsplads, da disse moduler muliggør tværorganisationsprocesser og sikrer et ensartet højt niveau af kvalitet og struktur i alle igangværende projekter og sager.

Michael Buades understreger vigtigheden af ​​at fremvise, hvordan WorkPoint giver værdi til projektstyring i SharePoint og Office 365:
“Det er vigtigere end nogensinde at have systemiserede processer til, hvordan man styrer projekter, sager og kontrakter korrekt. Da WorkPoint skaber et centralt cockpoint til styring af alle workflows og dokumentation, har medarbejderne en meget bedre opsætning for at give et klart overblik over de forskellige projekter eller sager status. For WorkPoint er det vigtigt at vise, hvordan vi kan automatisere rutineopgaver og forbedre produktiviteten inden for en lang række vertikale forretningsområder “.

Hvis du er mere interesseret i at lære om WorkPoints forskellige vertikale løsninger, skal du besøge WorkPoint-webstedet eller lære mere i produktbrochuren.

 

Oplev WorkPoint på konferencen


Som en del af vores platin sponsoring er WorkPoint placeret på stand 6 på ESPC 18. Her vil vores medarbejdere vil præsentere skærmdemonstrationer og præsentationer af WorkPoint.

På konferencen vil vi blive tilsluttet et bredt udvalg af partnere. Vi vil give mere information om dette, tættere på konferencen.
Derudover er WorkPoints administrerende direktør, Peter Jørgensen, officiel taler på ESPC 18. Han vil fokusere på konsekvent datastyring med statistikker og regler.

Hvis du er interesseret i at bestille et møde med vores personale på konferencen, kontakt venligst WorkPoint Marketingchef, Rolf Christiansen.

Hvis du har yderligere spørgsmål om WorkPoints løsninger eller om konferencen, bedes du kontakte WorkPoints salgschef Michael Buades.

Lær mere om konferencen i følgende link: ESPC Website ESPC Website