WorkPoint og I4-YOU indgår partneraftale med ny og dynamisk SharePoint specialist i Holland

 

(Kontrakt underskrivelse mellem WorkPoint og I4-YOU. Fra venstre har Peter Jørgensen, WorkPoint CEO, I4-YOU CEO Peter de Graaf, I4-YOU Co-Owner Huibert Jan de Hek)


IT-konsulenter med gode løsninger

 

Sådan ser kunderne I4-YOU: Det handler om, hvad du har brug for fra et funktionelt synspunkt. Den krævede it-teknologi er noget for it-afdelingen selv. Baseret på deres forretningskonsultation baggrund og omfattende erfaring inden for organisationer, de forstår dette, og det er sådan de organiserer deres projekter.

Som Microsoft Gold Partner har de en grundig it-viden om, hvad der kan og ikke kan gøres. De har tjent deres striber med hensyn til Office365 og SharePoint i konsulentopgaver og implementeringer til både små virksomheder og erhvervsmiljøer.


Løsning fokuseret

 

Deres portefølje består dels af kundespecifikke projekter og på den anden side out-the-box-løsninger, som deres eget udviklede digitale mødeapp ‘Easy2Meet’. Peter de Graaf, CEO i I4-YOU:

“WorkPoint-produktet passer perfekt til vores fokus for at optimere effektiviteten gennem SharePoint. Vi ønsker at lette vores kunder med unikke forretningsløsninger, der hurtigt løser deres organisatoriske behov og udfordringer, og dette kan vi forbedre ved at integrere WorkPoint i vores portefølje. “

For mere information om I4-YOU, se deres hjemmeside på følgende links:

WorkPoint – Completing SharePoint: https://i4-you.com/oplossingen/workpoint/completing-sharepoint/

Project Management: https://i4-you.com/oplossingen/workpoint/projectmanagement/

WorkPoint Express: https://i4-you.com/oplossingen/workpoint/workpoint-express/

Case Management: https://i4-you.com/oplossingen/workpoint/case-management/