WorkPoint acceptere partnerskab med en ny og dynamisk SharePoint-specialist

(Den officielle kontrakt, der underskrives mellem WorkPoint og I4-YOU. Fra venstre har Peter Jørgensen, direktør for WorkPoint, I4-YOU administrerende direktør, Peter de Graaf, I4-YOU Co-Owner Huibert Jan de Hek)

WorkPoint og I4-DU har indgået et partnerskab, der vil øge WorkPoints indsats på det hollandske marked. På den måde vil WorkPoint være i stand til at fortsætte med at hjælpe internationale organisationer med at transformere og optimere deres forretningsprocesser i SharePoint Online og Office 365. Lær mere i denne artikel:

WorkPoint er i løbet af de sidste par år blevet et mere modent og velkendt produkt på den internationale scene. Det danmarksbaserede softwareudviklingshus har etableret sig som en af de vigtigste SharePoint Online- og Office 365-udbydere på det nationale marked i Danmark med nøglekunder som Grundfos, Palsgaard, Arkil og mange flere.

WorkPoint har imidlertid også begyndt at få stærkere fodfæste på internationale markeder som Holland, Island, Norge og storbritannien.

For nylig har WorkPoint øget deres aktiviteter på det hollandske marked ved at indgå en ny partnerskabsaftale med I4-YOU, som er Sharepoint-Specialist. Dette understøtter WorkPoint’s mission om at levere forretningsløsninger på internationalt plan. Samt, tilpasning af hollandske organisationer til SharePoint Online og Office 365 platformen.

Et partnerskab med støtte og potentiale

Selvom I4-YOU er en forholdsvis ung organisation, er de meget erfarne og kyndige inden for forretningsudvikling i SharePoint og Office 365.
Ved at udvikle innovative løsninger fokuserer de på at give deres kunder effektive måder at optimere organisationsprocesser på Microsofts platforme. Peter de Graaf, CEO i I4-YOU, siger: WorkPoint-produktet passer perfekt til vores fokus for at optimere effektiviteten gennem SharePoint. Vi ønsker at lette vores kunder med unikke forretningsløsninger, der hurtigt løser deres organisatoriske behov og udfordringer, og dette kan vi forbedre ved at integrere WorkPoint i vores portefølje.WorkPoints administrerende direktør Peter Jørgensen tilføjer også, at han har tillid til det nystiftede partnerskab.

” Vi har et stort netværk af partnere både internt og nationalt, men det vigtigste er, at vores partnere er støttende. Med støtte fra vores partnere kan vi etablere et fundament for konstant forbedring og udvikling. Ikke alene understøtter I4-DU WorkPoint-produktet, men de er helt dedikeret til at tilpasse kunderne på Microsoft Cloud med SharePoint Online og Office, hvilket er vigtigt for at fremme WorkPoint” .

Et marked klar til digital transformation

Nederlandene er et vigtigt marked for WorkPoints fremtidige aktiviteter, da de fleste nederlandske organisationer har identificeret fordelene ved at implementere strukturerede forretningsplatforme og er klar til digitalt at omdanne deres forretning til Cloud-teknologien.

WorkPoint Export Sales Manager, Andy Karamallakis, er ansvarlig for WorkPoints internationale partnere og deres aktiviteter. Ifølge ham har det nederlandske marked for øjeblikket et behov for intelligente løsninger, som også prioriterer hurtig implementering.

“Vi oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel efter let konfigurerbare og skalerbare værktøjer til projekter, sager og mails. I Nederlandene søger større og mellemstore organisationer i stigende grad at forbedre tværorganisatorisk samarbejde og kommunikation inden for kritiske forretningsområder som projektledelse, kontraktstyring, HR management, QA-ledelse og meget mere.

Derfor har WorkPoint vendt vores opmærksomhed mod Nederlandene. Det har ligheder med det danske marked, og der eksisterer en god strategisk tilpasning samt et modent og digitalt omdannet marked med stort potentiale. “

For mere information:

Peter de Graaf, adm. Direktør, +31 6 5149 3119, peter@i4-you.com

Andy Karamallakis, Eksport Sales Account Manager, +45 76114436, aka@workpoint.dk