WorkPoint A/S er nomineret til Entrepreneur Of The Year 2019

 

WorkPoint A/S er nomineret til dette års Entrepreneur Of The Year 2019 i region Syd- og Sønderjylland, som anerkender de dygtigste og mest innovative vækstskabere.

D. 5 november løber EY Entrepreneur Of The Year 2019 af stablen hos Mercedes-Benz I Kolding. Konkurrencen er en stor hyldest til Danmarks (og verdens) bedste vækstskaber virksomheder, som har formået at opbygge og drive succesfulde, ekspanderende og dynamiske organisationer.

EY Entrepreneur Of The Year 2019 fokuserer ikke blot på virksomhedernes evne til at skabe økonomisk vækst, men har i høj grad også fokus på entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.

 

Nomineringen kendetegner stort fremskridt

For WorkPoints CEO, Peter Jørgensen, er nomineringen en afgørende anerkendelse af de seneste års udvikling, som virksomheden har gennemgået. Siden WorkPoint transformerede fra konsulentvirksomheden til softwareleverandør i 2011, har virksomheden formået at skabe stor anerkendelse hos bl.a. Microsoft og Devoteam. Med et moderne forretningssetup til projekt- og dokument og sagsstyring i Office 365, har virksomheden skabt en digital arbejdsplads, som kan anvendes af globale entreprises i både ind- og udland.

Det er vigtigt for os, at vi konstant arbejder i en retning, som bekræfter at vi efterlever brugernes behov og forventninger. I de seneste år har både virksomhed og produkt virkelig taget store skridt, og sådan en vækst kan kun lade sig gøre med en engageret og motiveret medarbejderstab, samt en dedikereret indsats for at skabe moderne og effektive arbejdspladser for videnstunge organisationer”.

Peter Jørgensen tilføjer også, at denne udvikling i høj grad også kan mærkes i forhold til både de nuværende og kommende projekter:

Selvom vi tidligere har arbejdet med avanceret og større projekter indenfor mange forskellige industrier, så kan vi se at vores dynamiske tilgang til Office 365 og Microsoft Teams tiltaler moderne organisationer. På det danske marked anvendes vi bl.a. også nu af offentlige institutioner, mens vi ser langt større interesse og tracktion på de udenlandske markeder som f.eks. Holland, Belgien og UK”.

 

Vinderne og international konkurrence

WorkPoint har, ligesom de andre nominerede i konkurrencen, været igennem interviews gennemført af EY rådgivere. Her bliver der bl.a. spurgt ind til innovation, strategi, målsætning, risici, samt hvordan virksomheden arbejder med at gøre en forskel for samfundet og i ens marked.

Fem finalister bliver udvalgt af juryen i seks regioner, hvoraf der skal findes en vinder fra hver region. Blandt vinderne skal der kåres en national vinder, som udover at være årets EY Entrepreneur Of The Year, også skal repræsentere Danmark ved den internationale finale i Monaco ved EY World Entrepreneur Of The Year 2019.