WorkPoint 365 & Grundfos

 

GRUNDFOS er en af ​​verdens førende producenter inden for avanceret pumpe- og vandløsninger, da de findes i mere end 56 lande. De ledte efter et nyt sagsstyringssystem og fandt et match i WorkPoint.

”Det vi søger i en løsning er et system, hvor vi kan have et komplet overblik over hele sagsstyringssystemet, men samtidig også have et overblik over hver enkelt sag. Derudover har vi også brug for et system, hvor vi kan være fleksible og justerbare ”.

For System Engineer Specialist fra Grundfos, Dennis Lybæk Hansen, har samarbejdet et stort potentiale, da WorkPoint også kan hjælpe med transmittals og Microsoft Teams:

”Jeg ser en lys fremtid i samarbejdet med WorkPoint, de har et nyt transmittals modul, hvor du kan låse et sæt dokumenter, som vi kan bruge i vores udviklingsafdeling. Men også som et projektmodul, hvor du kan kombinere det med Microsoft Teams. Så du kan bruge alle funktionaliteter i Teams på hvert projekt. Men du har stadig WorkPoint i back-end for at kontrollere projektmodulet ”.

Se video om hvordan WorkPoint har hjulpet Grundfos med at etablere et sagsstyringssystem med overblik og komplet Office 365-integration