Pressemeddelelse
08.12.2016

VestConsult bliver til WorkPoint

Syddanmarks største konsulent- og udviklingshus indenfor IT fokuserer fremadrettet udelukkende på udviklingen af forretningsløsninger til Microsoft platformen og afhænder derfor den del af forretningen, som omhandler levering af It-infrastrukturløsninger til C2IT.

“En æra er slut”, siger direktør Peter Jørgensen om beslutningen om at lukke den del af forret- ningen ned, som startede det hele i 1995. Men det er en beslutning, som giver rigtig god mening. Peter Jørgensen fortsætter: “Vi har igennem de senere år videreudviklet vores softwareprodukt WorkPoint, som er forretningsløsninger på Microsofts SharePoint. Vi mærker en meget stor efterspørgsel på produktet fra store og mellemstore nationale og internationale virksomheder. Derfor har vi nu besluttet at fokuserer 100% på at udvikle og sælge WorkPoint.”

Nyt domicil på Esbjerg Strand

Det skærpede fokus kommer også til udtryk i beslutningen om at ytte til White House på det nye bydelsområde Esbjerg Strand i den nordlige ende af Esbjerg Havn. Her planlægger man at holde en del seminarer efter forårets ytning. Peter Jørgensen fortæller: “Via WorkPoint hjælper vi virksomheder med at strukture viden og bløde data, så de nemt arkiveres. Vidensdeling har nemlig stor værdi, uanset om vi taler projektstyring, dokumenthåndtering, sagsstyring, HR mana- gement eller andre forretningskritiske løsninger. Med den nye persondatalov skal virksomheder nu også være opmærksomme på at slette data, og her er WorkPoint fantastisk. Det og meget andet glæder vi os til at berige kunder og samarbejdspartnere med under vores nye navn WorkPoint”, slutter Peter Jørgensen.

Kontakt

For yderligere oplysninger kan direktør Peter Jørgensen kontaktes på: Tel.: 4037 0833
Mail: pj@workpoint.dk
www.WorkPoint.dk

 

Fakta

VestConsult blev sidste år anerkendt af det amerikanske teknolgi tidsskrift CIOReview for at være blandt verdens 20 mest lovende SharePoint-huse for udvikling af WorkPoint forretnings–løsninger på SharePoint. Ligeledes blev VestConsult i 2015 af Microsoft i Danmark udråbt til årets ISV-partner 2015 (Independent Software Vendor).

Produktet WorkPoint sælges igennem en række partnervirksomheder og en distributør. Under WorkPoint Consulting vil udviklings- og konsulent- teamet fortsat servicere lokale kunder og understøtte partnerne med implementering af forretningskritiske løsninger hos slutkunderne.