Tilføj struktur til Teams med WorkPoint

 

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at styre Microsoft Teams på en struktureret og gennemsigtig måde indenfor deres organisation. Få udvidet muligheder for dokument-, bruger- og sikkerhedstyring direkte i Teams med WorkPoint.

Med Microsoft’s løbende udvikling af Teams platformen, bliver det klart at Teams er på vej til at blive en dominerende samarbejdsplatform for mange organisationer. Teams tilbyder brugerne en platform for nem og dynamisk samarbejde på en intuitiv grænseflade, som er udviklet for flere enhedstyper, men under den nemme og dynamiske overflade ligger en forsimplet og ustruktureret datamodel, som udfordrer organisationernes datastyring.

WorkPoint træder til for at hjælpe vores kunder med håndtering af Teams ved at tilbyde udvidet muligheder for struktur, sikkerhed, data- og brugerstyring. WorkPoint’s tætte integration til Teams, lader organisationer bære deres egne sikkerhedsindstillinger for brugerrettigheder, samt tilbydes der mange flere muligheder for bruger- og sikkerhedstyring end hvad der er tilhørende til Teams. WorkPoint’s Teams integration tilbyder muligheden for at opsætte en virksomhed eller afdeling specifikke skabeloner for hvordan et team skal oprettes med kanaler, faner og rettigheder, så organisationer kan guide deres brugere til at arbejde på en struktureret, systematisk og glat måde.

 

De vigtigste fordele ved at bruge Teams i kombination med WorkPoint

  • Generer Teams direkte fra WorkPoint
    Der er ingen grund til at tilføje brugere manuelt eller bekymre sig om, hvor filer fra hold og kanaler ender.
  • Automatiser teamoprettelser…
    Så der oprettes nye teams til enhver ny sag, og til når dit projekt når en bestemt face – ved hjælp af dine WorkPoint-modulspecifikke bruger- og sikkerhedsindstillinger.
  • Administrer generationer af nye hold…
    For at forhindre ukontrolleret spredning af teams og tilsvarende SharePoint websteder.

 

Hvis du vil lære mere om, hvordan WorkPoint kan understøtte din organisation på deres Teams rejse, skal du kontakte din WorkPoint partner eller WorkPoint salgsteamet. Du kan kontakte WorkPoint på salg@workpoint.dk eller få en personlig præsentation af WorkPoint integration til Microsoft Teams ved tilmelde dig i nedenstående formular.