ProActive godkendt til “SKI” rammeaftale med WorkPoint som nøglefunktionalitet

 

ProActive godkendt til "SKI" rammeaftale med WorkPoint som nøglefunktionalitet

ProActives tilbud der inkluderer WorkPoint er blevet godkendt til SKI-rammen. Løsningen er baseret på on-prem-teknologi, men i mellemtiden er både WorkPoint og ProActive klar til cloud-overgangen i den offentlige sektor. Læs mere i artiklen.

 

Godkendt tilbud til offentlige udbud i SKI rammeaftale

ProActive er blevet godkendt til “SKI” efter at have lavet et tilbud som inkluderer WorkPoint på SKI. 02.18 IT-løsninger og projekter evalueret af udbudskonsulenter fra SKI. Ved at anvende en rammeaftale fra SKI kan en offentlig organisation bestille sine varer eller services og være sikker på, at kravene i EU-direktiverne er opfyldt. SKI har vurderet, at ProActives tilbud opfylder de tekniske og formelle krav i udbudsprocessen. Sammenliget med alle indkomne tilbud har ProActive indsendt et af de 60 mest fordelagtige tilbud. Derved har ProActive fået tildelt en distributørrolle i rammeaftalen.

 

Stor mulighed i den offentlige sektor

Godkendelsen af ​​ProActives tilbud inden for SKI-rammerne giver en stor mulighed for både ProActive og WorkPoint i den offentlige sektor. Den positive evaluering i forhold til de offentlige- og EU-krav giver dem en stærkere position på det offentlige marked. Direktør & Partner fra ProActive, Gorm Priem, ser SKI-rammeaftalen som et skridt mod et stærkere og mere dynamisk samarbejde mellem ProActive, WorkPoint og offentlige organisationer:

I samarbejde med WorkPoint har vi fokuseret på at komme ind i den offentlige sektor med en dokument- og sagsstyringsløsning, som hjælper med at etablere procedurer for compliance. Denne godkendelse er en anerkendelse af denne indsats, og vigtigere betyder det, at vi kan sælge WorkPoint-licenser, rådgivning, service, drift, implementering og uddannelse direkte til offentlige organisationer uden at skulle igennem tunge-regulerede udbudsprocesser. ”

 

Digital Transformation I den offentlige sektor

De fleste offentlige organisationer i øjeblikket er baseret på on-prem teknologi, hvorved de kan styre infrastrukturen fra deres egne faciliteter. Overgangen fra on-prem til cloud har imidlertid en høj prioritet for mange distributører og organisationer inden for den offentlige sektor, og derfor vil ProActive og WorkPoint gøre denne transition lettere ved at have en one-code-solution baseret på Office 365, som formår at hoste on-prem løsninger/systemer i cloud.

En af nøglefilosofierne hos både ProActive og WorkPoint er at skabe digital transformation. Samt, etablering af moderne arbejdspladser med høj brugervenlighed og fleksibilitet. Denne strategi er baseret på mulighederne med cloud-teknologi. Ifølge Gorm Priem bevæger den offentlige sektor sig i øjeblikket mod en digital transformation:

Vores løsning er baseret på de offentlige organisationers behov og infrastruktur. På grund af spørgsmål vedr. sikkerhedsproblemer, systemkrav og datamigrering er den offentlige sektor stadig baseret på on-prem-teknologi. Det er yderst vigtigt at møde den offentlige sektor i øjenhøjde og levere kvalitet, compliance og sikkerhed baseret på de ønskede systemkrav. Men vores strategi er alignet med Microsofts fokus på at transformere den offentlige sektor til cloud-systemer, da disse er mere dynamiske, omkostningseffektive og giver lettere skalerbarhed.”

 

Kontakt Direktør og Partner Gorm Priem vedrørende ProActive i den offentlige sektor på: +45 27223322 eller gorm@proactive.dk

Kontakt Salgsdirektør Michael Buades vedrørende WorkPoint i den offentlige sektor på: +45 26851833 eller mbu@workpoint.dk

Kontakt Marketingansvarlig Rolf Winther Christiansen vedrørende spørgsmål til denne artikel på: +45 28125339 eller rc@workpoint.dk