PMO-løsning i fokus til Projekt:Værktøjsdagen


Som udstiller på årets konference for projektledere – Projekt:Værktøjsdagen 2017 i København – Har WorkPoint i øjeblikket fuld fokus på værktøjer og metoder til projektstyring. For WorkPoint er det en unik mulighed for at præsentere en effektiv PMO-løsning til projektledere i Danmark.

 

Læs mere i artiklen om WorkPoints PMO-løsning. Samt, hvordan vi sætter fokus på det til Projekt:Værktøjsdagen i samarbejde med vores danske guldpartner, Delegate.

 

Et unikt koncept for enhver projektleder

I morgen løber endnu en Projekt:Værktøjsdagen af stablen, denne gang i de flotte omgivelser på Hotel Scandic Copenhagen. Det er en konference med meget høj faglighed. Konferencen formår at samle op til omkring 340 projektledere til fælles sparring og networking.

Det er i høj grad et centrum for videns- og erfaringsdeling. Udstillerne på konferencen præsenterer også de nyeste værktøjer, metoder og uddannelser indenfor projektledelse.

Det er 5. gang WorkPoint deltager på konferencen. Konferencen giver WorkPoint en god mulighed for at præsentere WorkPoint produktet til en relevant gruppe af modtagere.

Det er sjældent, at der er samlet en så stor gruppe af projektledere, og det er i sig selv ganske unikt. Derudover er det naturligvis et godt og professionelt forum, til at kommunikere om WorkPoint produktet i. Her kan vi præsentere direkte til vores målgruppe. Vi kan præsentere hvordan vores løsning kan være med til at skabe værdi og forenkle deres hverdag” – Siger Michael Buades, Salgsdirektør i WorkPoint.

 

Fokus på PMO i samarbejde med Delegate

Til dette års Projekt:Værktøjsdagen, handler det i høj grad om at fremvise en effektiv PMO-løsning. For Michael Buades skal der særligt fokus på, hvordan WorkPoint kan danne grundlaget for et tværorganisatorisk PMO-setup.

Det er nødvendigt, at virksomheder arbejder ud fra en intern best practice PMO med individuelle guidelines for, hvordan projekter skal gennemføres. Ved at implementere en løsning som WorkPoints, er det muligt at integrere sådan et PMO-setup, der netop skaber gennemgående kvalitetssikring på tværs af organisationen”.

WorkPoint deltager i samarbejde med en af vores danske guldpartnere, Delegate. Til messen er Delegate repræsenteret af Business Development Manager, Morten Fritsch. Morten Fritsch arbejder dagligt med bl.a. at udvikle projektstyringsløsninger til virksomheder. Ifølge Morten, så er det afgørende, at virksomheder har fuld fokus på at etablere et professionelt overblik.

For at udarbejde en PMO, er det nødvendigt at skabe et samlet overblik over alle igangværende projekter, og her er WorkPoint et stærkt værktøj. Vi har lavet en PMO Best Practice template til WorkPoint som bl.a. indeholder standardprocesser, templates, samt overblik over projektaktiviteter i Microsoft Power BI. Det gør det lettere for vores kunder at komme i gang, og i sidste ende skabe et grundlag for at arbejde effektiv med porteføljestyring”.

Både Michael Buades og Morten Fritsch vil være tilstede på Projekt:Værktøjsdagen.

 

Mød WorkPoint – Og få en demo

På konferencen kan du opleve WorkPoint softwaren i aktion. Vi har udarbejdet demos og præsentationer, som skal give deltagerne indsigt i, hvordan vi kan designe en helstøbt og fremtidssikret cloud-løsning på Microsoft platformen, og hjælpe dem med at udnytte det fulde potentiale for SharePoint Online og Office 365 til projektstyring.

Du kan møde WorkPoint ved stand 1, hvor du i dialog med Michael Buades og Morten Fritsch. Her kan du også få en mere detaljeret beskrivelse af WorkPoint som løsning til din virksomhed.

Hvis du gerne vil booke et møde/demo med WorkPoint eller Delegate på konferencen, kontakt venligst Michael Buades på mbu@workpoint.dk.

Vi ses til Projekt:Værktøjsdagen 2017!