Version 1 kan servicere flere markeder med WorkPoint

WorkPoint er meget glad for at kunne præsentere vores nye guldpartner i Storbritannien og Irland, Version 1. Med over 900 ansatte er Version 1 en af de hurtigst voksende virksomheder inden for it-service i Vesteuropa, der yder end-to-end rådgivning, løsninger og Managed Support-tjenester. Det gør dem til en optimal guldpartner for WorkPoint.

Version 1 fik øje på WorkPoint på den prestigefulde Microsoft Worldwide Partner Conference i Toronto 2016 og så med det samme mulighederne i WorkPoints enkle brugerflade, der åbner mange nye muligheder.

David Gardiner, porteføljedirektør i Version 1 siger: “Vi var imponerede over produktet, dels funktionalitet, og hvor let det er at tilpasse WorkPoint til de organisatoriske udfordringer, vi møder hos vores kunder. Arkitekturen bag WorkPoint skaber en fantastisk brugerløsning, der indeholder komplekse og værdifulde, men skjulte teknikker, hvilket gør at brugeren i højere grad oplever, at systemet kun viser det, som er relevant og vedkommende for at udføre af de daglige opgaver. Det er den type løsning vores kunder foretrækker, fordi de så er i stand til at gennemføre opgaverne hurtigt.”

En døråbner

Version 1’s forretning er vækstet til hele Storbritannien, siden virksomheden blev grundlagt i Irland I 1997. I løbet af de næste tre år har Version 1 planer om at fordoble størrelsen af sine aktiviteter i Storbritannien. I den forbindelse er det meget vigtigt at tilbyde løsninger på tværs af de forskellige markeder, Version 1 i dag leverer service og løsninger til. WorkPoint løser ikke alene specifikke udfordringer inden for sags- og dokumenthåndtering, men kan nemt konfigureres og bruges i mange forskellige organisationer f.eks. inden for energisektoren, finanssektoren eller i olie- og gasindustrien. De færdige skabeloner og præ-designede løsninger til forskellige sektorer, gør det muligt for Version 1 at udvide rækkevidden af salget i hele Storbritannien.

“WorkPoint tilbyder løsninger, der giver os mulighed for at forbedre kundernes forretningsoperationer og hjælper os samtidig med at vækste vores egen forretning. Det er nemt at demonstrere produktet, det er nemt at integrere løsningen, og kunderne får hurtigt tillid til Microsoft Cloud-teknologien, da WorkPoint er baseret på Microsoft Cloud-tjenester og Office 365,” siger David Gardiner.

Fremtidssikrede produkter

Version 1 er en holistisk udbyder af løsninger, der har opnået 11 Microsoft Guld-kompetencer i starten af 2017. Ifølge David Gardiner hjælper WorkPoint med at styrke forholdet til Microsoft på grund af den intelligente brug af apps i Azure og skaber dermed en vindende formel for alle parter.

Som strategisk partner har Version 1 til hensigt at understøtte udviklingen af WorkPoint i fremtiden ved at tilbyde rådgivning til nye funktioner, der kan hjælpe med at forbedre levedygtigheden af WorkPoint på tværs af forskellige markeder.

“Vi har et team med over 130 Microsoft-specialister, der sammen med vores rådgivende eksperter kan understøtte kvaliteten i alt, hvad vi foretager os. Vi har en indgående viden, som WorkPoint kan gøre brug af. Vi vil i det kommende år lave webinarer, seminarer og symposier samt demonstrere løsningen til mange kunder. Så nu ser vi bare frem til et travlt, men succesfuldt 2017,” siger David Gardiner.