Tahoe Solutions skaber værdi med nøglefærdige løsninger på Office 365

Tahoe Solutions er en førende udbyder af SharePoint-løsninger på det svenske marked. Tahoe Solutions har specialiseret sig i at yde nøglefærdige produkter såsom intranet og styringssystemer på SharePoint-platformen og er derfor en interessant WorkPoint-partner.

Ifølge Tahoe Solutions har omkring 90 procent af kunderne i Sverige allerede valgt Office 365. Derfor kan den svenske WorkPoint-partner fokusere næsten udelukkende på at skabe merværdi på SharePoint-platformen.

”Vi oplever en øget forventning i markedet til, at udbydere af SharePoint-løsninger og konsulenter som os skaber værdi på SharePoint-platformen og Office 365,” siger Jimmy Wickberg, CEO hos Tahoe Solutions og uddyber:

”Vi har over længere tid set, at mange af vores kunder er blevet mere og mere trætte af høje omkostninger og den høje risiko ved SharePoint-udviklingsprojekter. Et stort flertal af vores kunder foretrækker i dag færdige løsninger, hvor de nemt og med lav risiko kan opfylde efterspørgslen hos slutbrugeren og dermed hurtigere høste den positive effekt og fordelene ved løsningen. Samme tendens ser vi på forbrugermarkedet lige nu, hvor abonnementsløsninger på musik- og filmstreamingstjenester snarere er normen end det at købe.”

En stærk løsning til juridisk håndtering

Tahoe Solutions har derfor en stærk tro på, at nøglefærdige løsninger med en abonnementsmodel er vejen frem, da det skaber flere tilfredse kunder og slutbrugere.

”WorkPoint365 supplerer vores eksisterende portefølje af produkter til store og mellemstore virksomheder og er derfor et perfekt match for os,” siger Jimmy Wickberg.

”Vi synes WorkPoint tilbyder en særlig stærk løsning til styring af juridiske oplysninger kontrakter og sager. På det juridiske område er der behov for en fleksibel løsning, som kan tage hensyn til de forskellige love og regler, der muligvis opkræves i forskellige lande. Samtidig skal løsningen hurtigt kunne tilpasse sig skiftende love og regler. Vi synes godt om den enkle måde, som WorkPoint behandler disse spørgsmål på, og vi ser meget frem til at hjælpe vores nye og eksisterende kunder med at implementere WorkPoint.”

Tahoe Solutions blev grundlagt i 2007 og beskæftiger i dag 15 meget erfarne og dygtige SharePoint-specialister med en imponerende produkt- og kundeportefølje.

info@tahoesolutions.se
www.tahoesolutions.se