Spektra begejstret for nem håndtering af mails og dokumenter i Outlook

En god løsning, som revolutionerer brugeroplevelsen. Det er bare nogle af roserne WorkPoint får fra det islandske Spektra.

WorkPoint bygger oven på SharePoint og gør op for nogle af de svagheder en SharePoint løsning måtte have. Det tilbyder en standardløsning til håndtering af projekter, sager og de mere bløde data i en virksomhed.

“WorkPoint er et godt strategisk match for vores kunder. Og WorkPoint Express – plug in til Outlook – er helt klart en af de store fordele ved WorkPoint. WorkPoint Express revolutionerer måden hvorpå, brugerne kan overføre vedhæftede filer og mails til SharePoint og fuldender dermed den samlede WorkPoint oplevelse for brugerne. Alt er meget brugervenligt. En anden fordel er, hvor nemt WorkPoint kan tilpasses den enkelte virksomhed og dens behov.” siger Thor Haraldsson, chef for Software Solution.

48 timer til at lave en prototype på en WorkPoint løsning

Se hvad der skede, da statens handelscenter på Island gav Spekta 48 timer til at lave en prototype på en WorkPoint løsning som matchede Ríkiskaups behov.

Førende leverandør af SharePoint løsninger på Island

Siden 1985 har Spektra rådgivet nogle af Islands førende virksomheder, finansinstitutter, statsagenturer, sundhedsvæsnet og uddannelsessektoren. Spektras ambition er at kunne tilbyde deres kunder den bedste rådgivning og de bedste løsninger på SharePoint platformen.

Thor Haraldsson, Spektra
+354 581 4600
thor@spektra.is
http://www.spektra.is/