Rackpeople leverer færdige SharePoint-løsninger til håndtering af sager, dokumenter og kunder

Styrken i WorkPoint er, at sags- og projektstyringsværktøjet tilbyder en mere eller mindre færdigdesignet SharePoint-løsning til vidensdeling, mener it-konsulenthuset Rackpeople Consulting.

“Med WorkPoint får vi en mulighed for at levere en værdiskabende løsning, hurtigt og effektivt. Det giver mange fordele. Vi skal ikke først ‘bygge huset’ og bruge tid på kodning og udvikling. Vi leverer så at sige ‘et helt hus’ med det samme. Det er hurtigt. Det fungerer, og det skaber værdi for kunderne,” siger direktør i Rackpeople Consulting, Claus Jarrels.

Til forskel fra andre it-produkter på markedet fokuserer WorkPoint lige fra starten på de arbejdsgange, processer og workflows virksomheden ønsker at optimere. Det giver stor værdi:

“Fordelen ved WorkPoint er, at det ikke kræver en masse udvikling og kodning. Opgavestyring, håndtering af sager, dokumenter og kunder samt kontrol er de største udfordringer, vores kunder har. Det kan vi løse med WorkPoint. Med WorkPoint stiller vi således en platform til rådighed, hvorfra det er nemt at automatisere virksomhedens arbejdsgange og processer.”

Forretningsløsninger på SharePoint

RackPeople blev startet i 2005 og tilbyder it-løsninger til infrastruktur og outsourcing. RackPeople Consulting er en Microsoft Silver Partner.

RackPeople Consulting leverer forretningsløsninger på SharePoint, Lync og Microsofts ERP-platform og har leveret løsninger til H + H, Astellas, IFU, Edlund, TEC, Handelsbanken.
Claus Jarrels, RackPeople
+45 7070 1111
info@rackpeople.com
http://www.rackpeople.com