Perspektiva IT: WorkPoint gør det let at styre projekter og sager

Et it-system som WorkPoint vil skabe stor added value for mange virksomheder, mener direktør i infrastrukturhuset Perspektiva IT,Martin Krogh Nielsen.

Perspektiva IT’s speciale er at skabe tryghed for kunderne med blandt andet it-support, rådgivning og hosting. Ifølge Perspektiv IT vil WorkPoint skabe stor added value for mange mindre virksomheder fra kun fem medarbejdere og opefter. Her er nemlig nogle helt nye muligheder for at styre sager og projekter, som ikke tidligere har været tilgængelige på markedet rent økonomisk.

“Alle virksomheder har behov for at søge og dele data nemt, så uanset om man er fem eller 3.000 medarbejdere er det for mange virksomheder forretningskritisk, at alle er up to date på et projekt eller en sag. Der findes i dag ikke rigtig nogle alternative it-systemer til WorkPoint, som er tilstrækkelige til mindre virksomheder. Og da vi er et infrastrukturhus med hosting, helpdesk og serverkompetencer, kan vi tilpasse WorkPoint, så mindre kunder kan benytte sig af det. Det vil skabe stor added value for mange mindre og mellemstore kunder,” siger Martin Krogh Nielsen.

Microsoft partner med fokus på rådgivning og løsninger

Perspektiva IT er specialiseret i rådgivning af både forretningsmæssig og teknisk karakter i relation til it-løsninger og services. Herunder forretningsløsninger, Business Process Management, CRM, kundekontaktcenter og Identity and Access Management. Perspektiva IT er blandt andet certificerede som Microsoft Certified Partner, Citrix og VM Ware partner.

Martin Krogh Nielsen, Perspektiva IT
+45 8853 0200
mail@perspektiva-it.dk
http://www.perspektiva-it.dk