NORRIQ: WorkPoint fjerner kompleksiteten ved SharePoint

WorkPoint fjerner risikoen ved SharePoint og skaber hurtigt ‘return on investment’, mener NORRIQ

I kombination med egne løsninger ønsker NORRIQ at styrke sine tilbud til kunderne med WorkPoint, så det understøtter den udvikling og vækst, virksomheden har haft på SharePoint-produkter. WorkPoint er ifølge Business Unit Director Allan Nørgaard Rasmussen et unikt tilbud til kunderne – uanset størrelse, branche eller kompleksitet.

“Vi ønsker at tilbyde SharePoint til markedet på en måde, der gør det muligt at starte med en standardløsning. Derfra kan vi udvide og skalere løsningen til kunden. SharePoint kan have en tendens til at blive store udviklingsprojekter, der strækker sig over lang tid, og hvor værdien først hentes sent. WorkPoint fjerner store dele af kompleksiteten og dermed også risikoen for kunden. Det betyder væsentlige lavere driftsomkostninger og en meget hurtigere ’return on investment’, ” siger Allan Nørgaard Rasmussen.

Nem håndtering af dokumenter og viden

NORRIQ ser et stor potentiale i WorkPoint-produktet, som kan favne både de mindste og største kunder. WorkPoint rammer nemlig alle virksomheder, der har behov for at kunne styre deres dokumenter og informationer på en mere avanceret måde end blot i en mappestruktur på et fællesdrev.

“Vores kunder efterspørger i stigende grad at kunne håndtere alle dokumenter, mails og andre informationer om en kunde, et projekt eller lignende i én samlet løsning, så det er nemt for medarbejderne at gemme filer og finde informationer. Med WorkPoint får kunderne én samlet løsning, de hurtigt kan bruge. Det er en stor styrke, ” understreger Business Unit Director Allan Nørgaard Rasmussen.

NORRIQ er vigtig Microsoft business partner

Som Microsoft Gold Partner og medlem af Microsofts mest prestigefyldte selskab, Microsoft Inner Circle, er NORRIQ globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

Foruden stærke kompetencer på SharePoint-platformen leverer NORRIQ løsninger inden for hele Microsofts produktpalette. NORRIQ har fokus på kundens behov for 360°’s it-løsninger baseret på en tæt integration af det centrale ERP-system og omkringliggende systemer som e-business, CRM og Business Intelligence. NORRIQ har et stærkt vertikalt fokus og tilbyder vertikale løsninger i høj kvalitet inden for detail, mode, grossist, fødevarer, produktion og håndværk.

Koncernen har i dag kontorer i Danmark, Holland, Belgien og Tunesien og leverer ydelser og forretningsløsninger i over 40 lande.

Søren Ejstrup, NORRIQ Danmark
+45 70201212
soren.ejstrup@norriq.dk
http://www.norriq.dk