Vi kan godt lide at have et mål – også når det gælder vores værdier

Konsulentfabrikken tilbyder et profesionelt team der kan rådgive indenfor adskillige områder. De kan give dig et overblik over hvilke IT-løsninger der er relevante for din virksomhed. Udover det, give indsigt i de løsninger der findes nu og muligvis kommer i fremtiden. Selvom It-services kan hjælpe virksomheden med at drive en god forretning, så er det ikke helt nok hos konsulentfabrikken. Selvom virksomheden kan udfører sine opgaver nemmere og i et hurtigere tempo, vil konsulentfabrikken også følge disse tre fokusområder:

  • Overblik: ”Vi mener, at vores kunder fortjener altid at have et godt overblik over deres IT-løsninger og insight i de løsninger, der findes nu og fremtiden”
  • Frihed: ”Vi mener, at frihed bør være en basal del af god service. Vi har ingen binding i forhold til vore skunder, så forpligter vi os til at gøre vores bedste hver gang”
  • Produktivitet: ”Vi mener, at vi som ‘Trusted Advisors’ kan booste jeres virksomhed med formidling og implementering af produktviden. Det skaber Produktivitet”

”Konsulent Fabrikken er en ung virksomhed, der oplever stor vækst inden for vores felt Office 365 og SharePoint. Vores 100+ kunder er fordelt over hele landet og spænder vidt i branche og størrelse”.

Er du interesseret i at høre mere om Konsulentfabrikken kan du se mere på deres hjemmeside: www.konsulentfabrikken.dk