JCD – Al it-teknologi til erhverv

 

IT er under konstant udvikling. Vi lever i en verden, hvor løsninger smelter sammen; løsninger du bruger i din hverdag. Produkter, systemer og maskiner der integreres med og bliver en del af din virksomheds it-systemer – Det kræver noget af din it-leverandør …

JCD A/S har leveret totale løsninger til erhverv siden 1991. De har stor erfaring og specialer i en lang række fagområder – al it-teknologi til erhverv. JCD er et stærkt team på godt 70 it-specialister; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, Umbraco udviklere og system-specialister som hver dag håndterer komplekse it-løsninger for vores kunder.

Både når det gælder den daglige drift, og også når det gælder rådgivningen i de mange valg, virksomheder skal tage i dag i forbindelse med it-systemerne.

 

Fokus på Cloud og Office 365 – Masser af potentiale i skyen

Der er flere applikationer, flere enheder og nu også mere data end nogensinde før. Når skyen udnyttes korrekt, er fordelene til få øje på – øget effektivitet gør it-afdelingen i stand til at fokusere på den strategiske del af arbejdet, en samlet fleksibel platform gør det nemt at tilpasse din virksomhed fremtiden og centralisering af it-infrastrukturen uanset antal brugeradgange.

Office 365 er et abonnement i skyen og samler de bedste værktøjer til den moderne virksomhed Office 365 er altså ikke alene de programmer, du kender og elsker. Office 365 består af 36 forskellige værktøjer; Office-pakken er bare ét af dem. Office 365 er masser af integrerede værktøjer og funktioner til fx. fildeling, bedre samarbejde på tværs af afdelinger, projektledelse og planlægning.

Fælles for dem er, at de alle sammen er med til at effektivisere din virksomhed.

 

Partnerskaber – Microsoft & WorkPoint

JCD er en del af top-niveauet af Microsofts samarbejdspartnere. Deres konsulenter er altid up to date med Microsofts certificeringer.

De ser det som en nødvendighed for bedst muligt at løse de problemstillinger, som kunder står over for hver dag. At være Microsoft og WorkPoint samarbejdspartner betyder, at JCD A/S lever op til de krav, der stilles til en kompetent leverandør af it-teknologi.

 

Kontakt JCD:

Kontaktoplysninger:  Mail: info@jcd.dk – Telefon: (+45) 7012 0003

Hjemmeside: https://www.jcd.dk/