Indes: Optimalt at udbygge SharePoint via Outlook plugin

Det er nemt og hurtigt at tilgå SharePoint i Outlook med et WorkPoint Express plugin, mener Indes, som gør Outlook til et primært arbejdsredskab for håndtering af mails, dokument m.m.

Med mange års erfaring som leverandør af it-løsninger til både erhvervsvirksomheder og offentlige virksomheder er den danske it-forhandler  Indes’ fornemmeste opgave er at være en dedikeret rådgiver og partner, når det drejer sig om it-infrastrukturløsninger. Netop her passer WorkPoint godt ind, mener salgskonsulent Emil R. S. Poulsen:

“Vi er et infrastrukturhus, der har fokus på konsolidering og lettere administrerbare it-løsninger. Her passer WorkPoint Express rigtig godt ind. Det smarte ved WorkPoint Express, er at man kan udbygge sin eksisterende SharePoint løsning via et plugin til Outlook, hvilket er en mailklient som langt de fleste bruger dagligt og dermed er tryg ved som arbejdsredskab. Det, som går igen i alle tilbagemeldinger vi får, er fordelen ved at kunne bruge Outlook, når man tilgår SharePoint. Det med at skulle lære et nyt system at kende er uden tvivl en stopklods i mange organisationer, da den enkelte først skal tilegne sig ny viden for at kunne bruge programmet optimalt. Med WorkPoint Express undgår man de helt store ændringer i arbejdsgangen og kan arkivere, genfinde og redigere i alle mails og dokumenter direkte fra Outlook.”

HP og Oracle Gold partner

Indes A/S rådgiver universiteter, en lang række handelsskoler og tekniske skoler på kundelisten. Netop uddannelsessektoren er særdeles dynamisk, og dermed arbejder Indes A/S med en række løsningscenarier, som med fordel bæres videre til industrikunderne.

Indes er desuden HP Preferred Partner Gold, Oracle Gold Partner, Hitachi Data System Partner, VMware Enterprise Partner og Veeam Silver Partner.

Emil Poulsen, Indes
+45 2616 1726
ep@indes.dk
http://www.indes.dk