(Kontrakt underskrivelse mellem WorkPoint og I4-YOU. Fra venstre: Peter Jørgensen, WorkPoint CEO, I4-YOU CEO Peter de Graaf, I4-YOU Co-Owner Huibert Jan de Hek)

IT-konsulenter med gode løsninger

Sådan ser kunderne I4-YOU: Det handler om, hvad du har brug for fra et funktionelt synspunkt. Den påkrævede it-teknologi er noget for it-afdelingen selv. Baseret på deres forretningskonsultation baggrund og omfattende erfaring inden for organisationer, de forstår dette, og det er sådan de organiserer deres projekter.

Som Microsoft Gold Partner har de en grundig it-viden om, hvad der kan og ikke kan gøres. De har tjent deres striber med hensyn til Office365 og SharePoint i konsulentopgaver og implementeringer til både små virksomheder og erhvervsmiljøer.

Løsning fokuseret

Deres portefølje består dels af kundespecifikke projekter og på den anden side af out-the-box-løsninger, som deres egen udviklede digitale mødeapp ‘Easy2Meet’. Peter de Graaf, CEO i I4-YOU: “WorkPoint-produktet passer perfekt til vores fokus om at optimere effektiviteten gennem SharePoint. Vi vil lette vores kunder med unikke forretningsløsninger, der hurtigt løser deres organisatoriske behov og udfordringer, og dette kan vi forbedre ved en integrering af WorkPoint i vores portefølje “.

For mere information om I4-YOU, se deres hjemmeside: www.i4-you.com.