Future Earth Systems løser udfordringerne ved SharePoint med WorkPoint

WorkPoint har imponeret systemarkitekterne Future Earth Systems i Australien, da WorkPoint løser mange af de udfordringer, som SharePoint brugere står med i virksomhederne.

“Vi kan se, at mange SharePoint brugere i virksomheder kæmper for at optimere fordelene ved en SharePoint løsning, og netop her har vi været begejstret for den måde, WorkPoint teamet i Danmark har grebet opgaven an på. WorkPoint er en relativt enkel model til vidensdeling i projekt- eller sagsorienterede virksomheder, hvilket fungerer med de Microsoftorienterede teknologimiljøer, som mange virksomheder bruger. Vi er især imponeret over integrationen til Outlook og systemets potentiale i journalisering af mails og dokumenter”, siger Chris Sampson.

Fokus på vidensdeling og strategi

Future Earth Systems hjælper virksomheder og sektorer med at tilpasse sig den digitale tidsalder. De fokuserer hovedsageligt på virksomheder i den offentlige sektor, men rådgiver også byggebranchen. Deres tjenester består blandt andet i visionsudvikling, overgangsplaner, virksomhedsstruktur, strategisk system- og planlægningsdesign samt videnshåndtering i virksomheden.

Future Earth Systems
+61 8 8338 6071
info@futureearthsystems.com
http://www.futureearthsystems.com/