Elbek & Vejrup løser udfordringerne ved SharePoint enkelt og nemt

Et enkelt set up, som kunderne forstår, gør WorkPoint til en attraktiv standardløsning, der samtidig løser udfordringerne ved SharePoint, mener Elbek & Vejrup.

“SharePoint er for mange af vores kunder en kæmpe værktøjskasse, som er svær at overskue, og det problem kan WorkPoint løse med en standardløsning oven på SharePoint. Workpoint har en produktportefølje, som passer godt til vores kunders behov. Det er et enkelt set up, som er lige til at gå i gang med,” siger produktchef Klavs Langballe.

Elbek & Vejrup er førende it-leverandør

Elbek & Vejrup udvikler værdiskabende it-løsninger til erhvervsvirksomheder og det offentlige. Med WorkPoint har Elbek & Vejrup særligt fokus på transportbranchen, entreprenørvirksomheder, foreninger og offentlige kunder.

Elbek & Vejrup er en af landets førende it-leverandører af integrerede virksomhedsløsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV, Microsoft .NET, CRM og SharePoint. Elbek & Vejrup er også Microsoft Gold Competency Partner.

Elbek & Vejrup blev grundlagt i 1996. Elbek & Vejrups kundekreds tæller flere end 1.500 private virksomheder og omkring hver tredje danske kommune.

Steffen Hansen, CEO, Elbek & Vejrup
+45 7020 2086
ev@elbek-vejrup.dk
https://www.elbek-vejrup.dk