Delegate – En stærk strategisk WorkPoint-partner

WorkPoint er meget glad for at have it-konsulenthuset Delegate som strategisk WorkPoint partner. Delegate har fokus på forretningsløsninger baseret på Microsofts teknologier bl.a. SharePoint og Office 365.

Delegate leverer forretningskritiske løsninger til større danske virksomheder og organisationer. Løsninger, der bl.a. giver bedre overblik, tidsbesparelser, hjælper til at effektivisere arbejdsgange og processer samt sikrer en ensartet brugeroplevelse. Med WorkPoint 365 er det nu blevet nemt at skabe tilpassede forretningsløsninger, der dækker den enkelte kundes behov, siger adm. direktør, Peter Østergaard:

”SharePoint er fra en teknisk synsvinkel én stor kasse legoklodser med uanede muligheder. Med WorkPoint er der allerede skabt et fundament for klodserne. Det er meget mere præcist og håndgribeligt. Det gør det hurtigt at skabe værdi for kunderne f.eks. i forbindelse med kontraktstyring eller kvalitetshåndtering. Med WorkPoint er der også skabt integration mellem Outlook og SharePoint samt Office 365 og SharePoint Online. WorkPoint er et færdigt koncept. Det tiltaler os meget.”

For Delegate er valget af WorkPoint som partner en strategisk satsning:

”Vi skal finde de bedste tredjepartsprodukter på markedet, som vi kan bygge optimale løsning på. Med WorkPoint er vi sikre på, at vi kan tilbyde en løsning, som hele tiden er ’up to speed’. Udviklingen af WorkPoint følger Microsoft-platformen, som flytter sig hurtigt. Det skaber tryghed hos os. For kunderne er det afgørende, at løsningen bygges på en anerkendt platform, som hele tiden udvikles til markedet,” siger Peter Østergaard.

Delegate har 60 konsulenter på det danske marked og er tre år i træk kåret til Danmarks Bedste IT-Arbejdsplads.

Se mere om hvad delegate har at byde på her: https://delegate.dk/
Eller kontakt Jesper Kjærsgaard: jkj@delegate.dk