Om Delaware NL

 

Delaware er en hurtigvoksende og global virksomhed, der leverer avancerede løsninger og tjenester til organisationer, der stræber efter en bæredygtig konkurrencefordel. I dag har Delaware mere end 2.000 ansatte og har udvidet deres drift til mere end 12 lande og 24 kontorer på en international skala .

Delaware er meget fokuseret på at guide kunder gennem deres forretningstransformation ved at anvende økosystemerne i Microsoft. Derfor er Delaware et godt strategisk fit til et WorkPoint-partnerskab, da WorkPoint sikrer optimering af den nyeste Microsoft-teknologi på Office 365, Microsoft Teams og SharePoint Online.

Filosofien hos Deleware om kundens rejse stemmer også godt overens med WorkPoints strategiske retning, da det er meget vigtigt for Delaware at sikre kontinuerlig forbedring for alle kunder. Alt samarbejde med kunder og forretningspartnere er baseret på en bæredygtig forretningsmodel, der skaber samarbejde på langt sigt.

For Delaware betyder deres klients succes alt, og derfor har de altid for øje at forberede dem på morgendagens udfordringer med digital transformation i føresædet.

 

Kontakt information:

Delaware Consulting NL, Timm Scalf: +31650646807 eller Timm.Scalf@delaware.pro

Besøg Delaware NL’s Website: https://www.delaware.pro/nl-NL/