Connected Services

 

Stiftet i 2007 – Connected Services stræber efter at gøre moderne IT tilgængelig for alle og give et maksimal løft til slutbrugere. Med en organisation på 10 specialiserede og kompetente medarbejdere, forbinder Connected Services med Microsoft Partner Apps og Learning-løsninger for at give slutbrugerne den bedst mulige informationsstyringsoplevelse.

Deres mission er at demokratisere informationsteknologi ved at bringe højkvalitets uddannelsesindhold og best-practice software add-ons. Connected Services tilbyder gratis og betalt abonnementspakker til at drive Digital transformation, der er fokuseret på Microsoft (Office) 365 platformen

 

Partnerskab med fokus på Modern WorkPlace og Office 365

Alt for ofte kæmper organisationer for at opnå en optimal medarbejderoplevelse, hvilket fører til unødvendigt spild af ressourcer. Dette har en negativ indvirkning på organisatorisk produktivitet og medarbejdertilfredshed.

Connected Services løser dette med deres medarbejderoplevelsesautomatisering. Connected Services tilbyder færdigpakket løsningskomponenter til Office 365 til at drive Digital Adoption og skabe den bedst mulige medarbejderoplevelse på fælles forretningsområder som Kontraktstyring, Mødestyring og Secure Collaboration. I samarbejde med WorkPoint fokuseres der på projekt- og sagsbehandling til at etablere moderne arbejdspladser med det formål at gøre moderne teknologi tilgængelig for alle.

Connected Services bruger deres udvidede erfaring til at styrke IT-virksomheder med off-the-shelf-løsninger, indhold og råd til at understøtte deres kunderejse. De forpligter sig til at maksimere slutbrugerfokus i alt, hvad de gør.

 

Kontact Connected Services

Hjemmeside: http://www.connectedservices.net/

Mail: support@connected.services

Telefon: +31 88 004 3900