Hvem er ComputerCamp?

ComputerCamp specialiserer sig i at udvikle digitale løsninger til stor andel af landets foreninger, og har siden 1976 udviklet og implementeret systemer til at håndtere områder som økonomi, kurser og medlemsregistreringer.  ComputerCamp er en af de mest anerkendte leverandører af IT-løsninger, og bliver i dag brugt af mere end 40 kendte danske medlemsorganisationer heriblandt, Kopenhagen Fur, Røde Kors og WWF.

Efter mere end 40 års erfaring med at hjælpe foreninger i Danmark, har ComputerCamp udviklet ressourcebesparende og effektive løsninger. Virksomhedens løsningsudvalg består af:

  • Ledelsesrapportering
  • Administration
  • Kommunikation
  • Sagsbehandling
  • Selvbetjening

Alle løsninger har fokus på at dække foreningernes obligatoriske arbejdsopgaver, samt gøre det nemmere at drive en medlemsorganisation.

 

Samarbejde med WorkPoint

I samarbejde med WorkPoint, har ComputerCamp fokus på at optimere deres elektroniske sags- og dokumenthåndtering, bedre kendt som en ESDH-løsning. For medlemsorganistioner er det afgørende, at de har fuldt overblik over dokumenter, sager og mails. Værdier som tryghed og kvalitet har altid været en del af ComputerCamps DNA, og derfor priorerer de også meget højt, at medlemmer altid oplever en sikker og effektiv håndtering i deres løsninger.

At integrere WorkPoint i ESDH-løsningen er ideelt, da WorkPoint hjælper med at opnå ensartet kvalitet i håndteringen af dokumenter, sager og mails. Via SharePoint Online og plug-in til Office 365,  udfører WorkPoint en automatisk og intelligent metatagging og nedarving af data, der sikrer en langt mere effektiv og nemmere håndtering.

WorkPoint handler om at skabe en effektiv vidensplatform, hvor alle let kan tilgå relevant viden. For ComputerCamp bliver der implementeret en vidensdelingsplatform, som gør det muligt at samle al viden og dokumentation i et overordnet og professionelt overblik.

 

Læs mere om WorkPoint og ComputerCamp

Vil du gerne vide mere om WorkPoints arbejde med sags- og dokumenthåndtering? – Følg venligst dette link: WorkPoint Løsninger – Sagsstyring

Vil du gerne vide mere om ComputerCamp og deres løsninger? – Følg venligst dette link: ComputerCamp – Hjemmeside