CESCOM: Pålidelig og skalérbar IT

Cescom er et innovativt selskab, der opererer bredt, fra det operationelle niveau til det strategiske niveau. Det betyder, at Cescom normalt planlægger over år afhængigt af virksomhedens forventninger. Desuden har Cescom kunden i højsædet for at sikre de bedste resultater.

Den tilgængelige rådgivning fra cescom er lige fra det operationelle niveau og op til det strategiske niveau. Det vil sige at Cescom normalt planlægger over en længere årrække, alt efter hvad virksomheden har af forventninger til deres udvikling. Udover det har Cescom kunden i højsædet for at sikre det bedste resultat

Cescoms opgave er at effektivsere kundens virksomhed, derfor laver cescom analyser på kundens økonomiske aktiviteter for at reducere virksomhedens unødvendige udgifter. Områder Cescom analysere er:

  • Cost Benefit
  • Return on Investment (ROI)
  • Total Cost of Ownership (TCO)
  • Total Cost of Downtime (TCD)

” På baggrund af vores store erfaring indenfor IT-infrastruktur forretningen, nogle dygtige certificerede konsulenter, partnerskaber med producenter og stordriftsfordele hos Microsoft datacentre – er det lykkes at skabe en skalérbar platform til den bedste pris. Den skalérbare platform omfatter on-premise løsninger, hybride løsninger (hvor dele er on-premise og dele er cloud) samt komplette cloud løsninger – hvor alt flyttes i skyen. Det betyder, at vi har kendskab til de kendte platforme der findes, samt omfattende kendskab til migreringen heraf ” .

For mere information om Cescom, se deres hjemmeside: https://cescom.dk