Advantive

Advantive er den mest komplette Microsoft-partner i det sydlige Holland. Lidenskab, sjov og professionalisme er deres tre kerneværdier. Du bemærker det fra den første kontakt. Uanset hvad din udfording er; Advantive går altid efter den mest passende løsning.

Advantive stammer fra 2006, etableret pga. kundernes krav til gode og innovative SharePoint-løsninger. Navnet Advantive er en kombination af ‘Advantage’ og ‘Innovative’. Fra 2006 har Advantive altid sat sine kunder forrest ved at realisere innovative løsninger.

Et entusiastisk team med en god dosis erfaring har med succes løftet denne opgave. Fra starten af, ​​kunne virksomheder fra det sydlige Holland, men også fra andre dele af Holland, finde innovative løsninger.

Løsnignerne gik ud over ren SharePoint / Office 365. Eksempler inkluderer: administrerede tjenester, cloud management, modernisering af datacentre, moderne arbejdsplads, migrationer, procesautomation, intranet, digital transformation, sikkerhed, adoption & ændringsstyring, data, BI og IoT .

Den kundeorienterede og entusiastiske tilgang aktiveres fra dag 1. Advantive er vokset til en førende og strategisk partner. De er Microsoft Gold-partner og helt hjemme inden for Microsoft-teknologi. Advantive gør dette med ca. 40 ansatte i Holland og Belgien.

 

Arbejd smartere og mere effektivt

Holdet med entusiastiske kolleger arbejder lidenskabeligt og med glæde for deres kunder hver dag. De hjælper dig med at tage det næste skridt. Fokus er på at arbejde smartere og mere effektivt. Holdet bruger deres viden til at besvare dine spørgsmål baseret på de nyeste indsigter og standarder fra Microsoft. Deres viden er ajour og de deler gerne denne viden med dig.

Løsninger testes i forhold til din organisations strategi. Vi sigter mod at:

  • At lægge din organisation i førersædet.
  • At forøge din innovative styrke.
  • At forbedre din konkurrenceevne.

 

Deres tilgang

Deres mål er at tilbyde din organisation den rigtige support. De vil give dig proaktiv rådgivning. Derudover sikrer de en vellykket implementering og introduktion af nye løsninger i din organisation. Deres tilgang er at inkludere vedtagelse af brugere og ubekymret ledelse. På denne måde sikrer de sammen, at ændringerne og innovationer i dit miljø er vellykket.