Dagens kunder ønsker hurtighed, konsistens og bekvemmelighed

AccessOrange hjælper virksomheder med at optimere og implementere løsninger, som øger effektiviteten af deres operationer. Dette sker gennem forskellige værktøjer som smart teknologi og cloud løsninger. AccessOrange vil hjælpe dig med at få et bedre overblik over din virksomheds ydeevne med forskellige værktøjer, der angiver præstationer (KPI’er), kundepræferencer og markedstendenser

“Vi implementerer produktivitetsløsninger, som øger effektiviteten af dine operationer. – Vi implementerer samarbejdsværktøjer, der hjælper dine teams med at kommunikere mere effektivt i hele organisationen. Vi hjælper dig med at få indsigt i din virksomheds ydeevne ved at bruge Business Intelligence, Big Data og AI løsninger. – Vi overfører dine eksisterende systemer, filer og applikationer til skyen “.

AccessOrange har opnået Microsoft sølv Small og Mid-Market Cloud Solutions kompetence, der demonstrerer sin evne til at imødekomme Microsoft Corp. kunders udviklende behov i dagens verden.

“Vi har gjort det muligt for hundredvis af virksomheder at arbejde smartere ved at implementere løsninger som Office 365, Azure Cloud eller Business Intelligence-løsninger”.

For mere information om AccessOrange, se deres hjemmeside: www.accessorange.com