Om WorkPoint

WorkPoint er specialister i håndtering af bløde data

WorkPoint fokuserer på at udnytte videntunge kompetencer, snarere end at bruge unødige ressourcer på rutineopgaver. Resultatet af fører til mere motivation og intensiveret konkurrenceevne. Det er den grundlæggende filosofi bag WorkPoint.
I modsætning til mange andre forretningsløsninger på markedet, da er WorkPoint specialister i at styre de bløde data i virksomheden, lige fra dokumentet, opgave, og beskeder/ e-mail håndtering, til politisk planlægning og opbevaring / arkivering af grænseflader (CRM / SharePoint løsninger). Ofte overset enorme rationaliseringsgevinster netop her.

En forretningsløsning egnet til videntunge arbejdsgange

WorkPoint sænker stress og reducerer spild inden for interaktive synkron og asynkron kommunikation ved at systematisere rutineopgaver og standardisere processer. Som et resultat, tager WorkPoint fuld fordel af de videntunge kompetencer, og skaber et overblik til gavn for hele organisationen.
Som et værktøj danner WorkPoint et solidt fundament for at øge rentabiliteten, skabe overblik over økonomien i organisationen og styrke konkurrenceevnen. Men det skaber også glade medarbejdere, hvilket giver dem mulighed for at blive kreative visionære.

Dansk udviklet software

Moderselskabet bag WorkPoint blev etableret i Danmark 1995. WorkPoint er udviklet af danske ingeniører med mange års erfaring inden for udvikling af standardiserede produkter – produktet testes og tilpasses de behov og ønsker slutbrugeren skulle have.
• Microsoft Gold Partner
• Nomineret til Microsoft ISV Partner of the Year 2011, 2012 og 2015
• Medlem af forretningskritiske SharePoint (BCSP) program
• AAA kreditrating

En partner drevet organisation

I dag er WorkPoint en partner-drevet organisation. For løbende at sikre innovation og produktudvikling, er et tæt samarbejde og dialog med den enkelte partner nødvendigt. WorkPoints strategi er at have et antal udvalgte internationale partnere med stor ekspertise i at udvikle vertikale løsninger.

WorkPoint sponsorerer følgende sager

• Danske Hospitalsklovne (Danske hospitalsklovne)
• Cykelnerven Schleroseforening (‘Cykelnerven’ Scleroseforeningen)
• Team Esbjerg Elitehåndbold (vores lokale eliteidrætsudøvere, Team Esbjerg Elite Håndbold