Moderne ESDH med Office 365 – Broadcast & Event

 

Moderne ESDH med Office 365 - Broadcast & Event

Kravene til ESDH systemer har aldrig været større, ligesom udfordringerne ved at lave god og effektiv sagsbehandling. Et moderne og brugervenligt system er nødvendigt for sagsbehandlerne, ydermere skal løsningen være designet af folk som kender til de daglige udfordringer i sagsbehandling. Oplev hvordan WorkPoint og ProActive arbejder med moderne ESDH som en integreret del af den digitale arbejdsplads til ProActive’s Broadcast d. 29/08 kl. 13, samt på Devoteam’s ESDH konferencen d. 5 september i Carlsberg Museum & Business Centre. 

 

Moderne og sammenhængende ESDH med WorkPoint 365 og Office 365

Et moderne ESDH system er et system der favner alle de klassiske discipliner indenfor sagshåndtering. Samtidigt, er det fleksibelt nok til at håndtere de sags- og dokumethåndteringopgaver, der falder uden for de gængse rammer af sagshåndtering. Det skal kunne tilpasse sig den virkelighed sagsbehandleren befinder sig i og interagere sømløst med omverdenen.

My Workplace er baseret på en kombination af funktionaliteter fra ProActive’s Intranet og WorkPoint’s vertikale forretningsløsning i ESDH. Med Office 365 som det grundlæggende fundament, udnytter My Workplace mulighederne i Office 365 for samarbejde, mobilitet, søgning og social interaktion til at højne niveauet for en moderne og sammenhængende arbejdsplads.

Ifølge WorkPoints salgsdirektør, Michael Buades, så er fokuspunkterne med My Workplace på brugeroplevelsen og Office 365:

“Det handler om at skabe en samlet integreret brugeroplevelse, som formår at udnytte fordelene ved Office 365. Det gør det muligt at skabe en intuitiv og genkendelig brugergrænseflade, så medarbejderne let kan foretage avanceret søgning, vidensdeling og ensartet høj kvalitet for sagsbehandling, samt dokument- og email håndtering.  

 

Oplev hvordan WorkPoint og ProActive tænker ESDH ind i den digitale arbejdsplads

Torsdag D. 5. september bliver de smukke omgivelser i Carlsberg Museum & Business Centre i København, centrum for fremtidens løsninger for den digitale arbejdsplads. En konference som præsenterer de vigtigste spillere inden for ESDH-/ECM systemer. Konferencen byder også på en lang række af anerkendte faglige eksperter.

Til konferencen vil der også være mulighed for at høre ProActive’s partner, Gorm Priem. Han vil tale om hvordan omstændelig tung ESDH hæmmer en organisation, og hvordan fremtidens løsning er en sømløs del af et dynamisk og innovativ samarbejde. Derudover vil han også dykke mere ned i konkrete eksempler. Eksempler baseret på funktionaliteter baseret på Microsoft Office 365 og WorkPoint 365.

Gorm Priems indlæg på konferencen kan opleves d. 5 september kl. 13:00 – Du kan se nærmere information om dette i det officielle program – Klik her.

Du kan også deltage i ProActive’s Broadcast i moderne ESDH. Dette Broadcast sætter fokus på den digitale transformation. Samt, hvordan Office 365 og WorkPoint 365 kan skabe værdi for offentlige organisationer. Du kan tilmelde dig Broadcast via dette link – Klik her. 

Du kan tilmelde dig en demo i elektronisk sags- og dokumenthåndtering via dette link i WorkPoint 365’s vertikale løsning for effektiv sagsstyring – Klik her.