STYR PROJEKTER MED KVALITET OG OVERBLIK

WorkPoint 365 er et effektivt værktøj til projektstyring, der giver et komplet overblik over alle igangværende projekter samt fremskridt i individuelle projekter og sager. Unikke funktioner som skabelonbibliotek og ledelsesvejledning brugerne - sikkert og nemt - gennem alle faser af projektet, sikrer høj kvalitet og stopper brugerne fra at starte en ny fase før alle opgaver og krav fra den foregående fase er opfyldt

INTRODUKTION TIL WORKPOINT

- SE WORKPOINTS VIDEO

PROJEKTSTYRING TIL SHAREPOINT ONLINE OG OFFICE 365

WorkPoint 365 muliggør effektiv projektstyring med intuitiv e-mail- og dokumentstyring samt værktøjer til at øge kvaliteten og oversigten over projekter. Vores løsning tilbyder en industriel tilpasset løsning, der bygger på SharePoint Online og Office 365 - uden nogen brugerdefineret udvikling. Det kan konfigureres således, at løsningen opfylder dine behov for projektledelse.

WorkPoint Sikrer:

  • Effektiv og systemiseret dokumenthåndtering
  • Plugin til Office 365 – Outlook, Word, Excel osv.
  • Skabelonbibliotek med versionsstyring
  • Dashboardoversigt og scenestyring
  • Intuitiv søgefunktion gør avancerede søgninger enkle

PROJEKTSTYRING MED LET IMPLEMENTERING

WorkPoint er et projektledelses forretningsmodul med enormt potentiale og mange muligheder. Løsningen er et sublimt værktøj, der sikrer kvalitetssikring af processer og dokumentation af projektets fremskridt.

I WorkPoint kan du oprette et overblik over dine dokumenter, og projektdeltagere kan nemt samarbejde i projekterne og dermed hurtigt og effektivt løse forskellige problemer, der måtte opstå i projektfaserne.

Løsningen etablerer også en indbygget procedure til sikring af adgangskontrol, da det er let at kontrollere, hvem der har adgang til projekterne, og hvem deler viden, data eller information. Disse processer er i overensstemmelse med GDPR-overholdelse, og det er muligt at etablere processer, der sikrer, at kun autoriserede medarbejdere skal have adgang til specifik dokumentation i projekter.

NØGLEFUNKTIONER I WORKPOINT PROJEKTSTYRING

Portefølje styring (PMO)

WorkPoint gør det nemt at holde et overblik over flere projekter på samme tid og tilbyder et ekstremt brugervenligt og intuitivt PMO-system. Projekter præsenteres på et simpelt og effektivt instrumentbræt, hvor projekternes status er markeret med et lyssignal for at indikere, om projekter kræver særlig opmærksomhed. Dette sikrer indsigt over hele projektporteføljen og prioriterer indsatsen.

Skabelonbibliotek

Systemet giver også et effektivt skabelonbibliotek, hvilket betyder, at i WorkPoint kan du finde enhver projektskabelon, du har brug for. Der er skabeloner til møder, rapporter, statusrapporter, tilbudsdokumenter, rammeaftaler og meget mere.

Stadiestyring

En godkendelsesprocedure, der gør det muligt at opsætte arbejdsgange, der resulterer i skift af skift, der kræver godkendelse fra forskellige brugere. Dette bruges til at skabe logik og struktur i projekter med store mængder indhold.

Styring af projektfaser

Gate control sikre at medarbejderne ikke påbegynder en ny projektfase indtil alle opgaver eller krav er opfyldt i den aktuelle fase.

RISIKOSTYRING SOM INTEGRERET PROJEKT VÆRKTØJ

Risikostyring

Integrere risikostyring som en del af din organisations PMO-standard. Dette sikrer, at alle igangværende projekter identificerer og styrer risici forretningsmuligheder i overensstemmelse med de krævede standarder i projektet.

WorkPoint-strukturerede rammer for risikostyring giver organisationer mulighed for at skabe en professionel og visuel repræsentation af status, niveau og virkning af potentielle risici og muligheder med en matrix baseret på elementer, der er fastsat af tildelte interne eller eksterne specialister.

Minimere virkningen af projekttrusler og øge muligheden for at levere projekter til tiden og på budgettet.

  • Opret risikorapporter
  • Evaluaér forretningsmuligheder
  • Struktureret risikovurderinger
  • Integration af eksterne vurderinger

DOWNLOAD WORKPOINT BROCHURE

Projektstyring med en høj grad af effektivitet og struktur i SharePoint Online og Office 365