HR STYRING PÅ SHAREPOINT ONLINE OG OFFICE 365

WorkPoint 365 understøtter systematisk HR Management, der gør det nemmere at håndtere HR-opgaver i SharePoint Online og Office 365

INTRODUKTION TIL WORKPOINT

- SE WORKPOINTS VIDEO

HR STYRING MED FULDENDT OVERBLIK OG LET OPGAVESTYRING

WorkPoint 365 er et systemiseret HR management værktøj, der giver et overblik over alle igangværende HR opgaver og processer på tværs af organisationen.

WorkPoint Sikrer:

  • Et komplet overblik over alle HR processer
  • Plugin til Office 365 til HR-opgaver – Outlook, Word, Excel, osv.
  • Effektiv journalisering af al mail korrespondance
  • Få et overblik over årlige MUS-samtaler
  • HR processer understøtter persondataforordningen

EN PROFESSIONEL OG EFFEKTIV HR LØSNING

Med WorkPoint er det nemt for HR-afdelingen at oprette, vedligeholde, gemme og hente dokumenter på en medarbejder.
HR-afdelingen kan løbende opdatere medarbejderkvalifikationer, kurser, certifikater, medarbejder CV, kørekort, arbejdsdokumenter, afskedigelsesdokumenter, lægeattester mv. På medarbejderbasis – Bare ved at bruge WorkPoint som HR-platform.

LETTERE SYSTEM FOR BÅDE HR LEDER OG AFDELING

Som HR-medarbejder tilbyder WorkPoint et simpelt værktøj til håndtering af medarbejdersager, personalesager og dokumenter. Scannede dokumenter, mails og vedhæftede filer registreres nemt på medarbejdersager enten direkte på medarbejderstedet eller ved at trække dokumentet eller posten fra indbakken og slippe medarbejdere i WorkPoint Express-panelet i Outlook.

Som HR-afdeling giver Workpoint et overblik over alle igangværende personalesager såvel som processen. ansættelse, afskedigelse, sygdom, uddannelse osv.

Med intuitiv scenestyring i WorkPoint 365 hjælper systemet HR-brugeren – sikkert og nemt – gennem alle faser af en medarbejder- eller personalesag, der sikrer høj kvalitet.

OVERBLIK OVER KOMPETENCER OG MUS-SAMTALER

Begynd at kortlægge dine medarbejders færdigheder. At tildele medarbejderens individuelle færdigheder og evner kan være en vanskelig disciplin, men WorkPoint giver et professionelt overblik, der gør det muligt for organisationen nemt at matche dine opgaver med den specifikke og passende medarbejder.

Dette hjælper med at skabe en strategisk fordel, da din virksomhed altid vil fokusere på at indstille det stærkeste team til opgaven.

HR-løsningen giver en systematisk tilgang til medarbejdernes præstationsvurderingsmøder i forhold til den enkelte medarbejder. Dette indeholder oplysninger om, hvornår dialogen fandt sted, samt et overblik over, hvad der blev aftalt. Giver et bedre grundlag for at skabe forbedring, samt at spore individuelle mål for alle medarbejdere.

UNDERSTØTTER KRAVENE I PERSONDATAFORORDNINGEN

Alle organisationer skal overholde GDPR krav. Med WorkPoint HR Management-løsning optimeres dit HR-system med processer og procedurer til styring af personoplysninger og medarbejderoplysninger i SharePoint Online og Office 365, i overensstemmelse med kravene til GDPR-overholdelse.

DOWNLOAD WORKPOINT BROCHURE

Professionel og systematisk administrering af HR-relateret medarbejder sager, data og projekter i SharePoint Online og Office 365