PLATFORM FOR PROFESSIONELLE TJENESTER

Avanceret platform til forbedring af professionelle tjenester med WorkPoint til styring af outsourcede opgaver, projekter og job for agenturer, der udfører professionelle tjenester inden for områder som regnskabs- og virksomhedslovgivning. WorkPoint hjælper agenturer med en videndeling platform, der søger at skabe gennemsigtighed og optimere effektiviteten med avancerede værktøjer til styring af projekter, sager, kontrakter, emails og dokumenter.

INTRODUKTION TIL WORKPOINT

- SE WORKPOINTS VIDEO

HJÆLP KLIENTER OG KUNDER TIL FORBEDRING AF VIRKSOMHEDER

WorkPoint hjælper med at opfylde et stigende behov for at implementere smartere digitale løsninger. Denne platform skaber en struktureret ramme for håndtering af regnskabsmæssige og juridiske opgaver ved at bruge SharePoint Online og Office 365. Derved gør det meget lettere at samarbejde med kunder og kunder, da de altid kan opdateres om status og korrespondance om individuelle projekter og sager.

WorkPoint Sikrer:

 • Høj datasikkerhed og -struktur
 • Nemt samarbejde med kunder
 • Platform designet til revisorer og juridisk arbejde
 • Skabeloner til forskellige typer af kontrakter
 • Et fuldt overblik over alle projekter og sager

SMART PLATFORM FOR JURIDISKE OG REGNSKABER TJENESTER

WorkPoint gør det muligt for bureauer og organisationer at omdanne kundens og kundens oplevelse, da softwaren giver en smart platform, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde mere intelligent. Softwaren består af foruddefinerede forretningsmoduler, der kan implementeres på toppen af ​​SharePoint Online, mens de overgår til Office 365. Den skybaserede løsning gør det muligt for organisationer at gemme og strukturere alle deres data på SharePoint Online, da de opererer inden for Office 365-programmer som sådan som Word, Excel, PowerPoint og Outlook.

Dette sikrer, at organisationen kan udføre tværorganisatoriske og eksterne samarbejder om projekter, sager og kontrakter, mens de stadig har fuld kontrol over status og fremskridt. WorkPoint bliver et centralt cockpit til håndtering af data og information, som giver et øjeblikkeligt overblik over alle forretningsprocesser og deres relaterede indhold. Softwaren etablerer en sikker og moderne arbejdsplads, der integrerer sceneledelse, livscyklusstyring og versionsstyring, når du håndterer vigtige dokumenter eller kontrakter.

DATASIKKERHED OG OPTIMEREDE VIRKSOMHEDSPROCESSER

Ved håndtering af juridiske eller økonomiske spørgsmål er det yderst vigtigt, at alle dokumenter arkiveres korrekt, let kan hentes og opbevares på en sikker platform. I de seneste år har det været et stigende fokus på sikkerhed og styring af data. Tab af data kan være dyrt, da professionelle tjenester som revisorer indeholder mange niveauer af personlige oplysninger og data, der kan bringe deres kunders sikkerhed i fare. Der er stor risiko for at miste disse data, men WorkPoint skaber et unikt overblik, der samler processer, data og information inden for en enkelt platform.

Med WorkPoint 365 er organisationer udstyret med automatiseret klassificering og arv af data, der sikrer både kontrol og overblik. Derudover vil avancerede funktionaliteter som multisite-samling understøtte krav til meget store datapooler, der gør en fleksibel løsning for blue-chip-organisationer og virksomheder.

I kombination med WorkPoint Express og WorkPoint Email Manager kan organisationer oprette en effektiv og innovativ skybaseret platform, der forener alle aktiviteter, data og informationer om SharePoint Online og Office 365. WorkPoint sikrer, at medarbejderne altid kan arbejde inden for SharePoint Online fra deres Office 365 platforme, der øjeblikkeligt optimerer alle forretningsprocesser på tværs af organisationen. Mens Email Manager løser udfordringerne med at administrere og arkivere forretningskritiske mails på en korrekt, nem og sikker måde ved at levere en intelligent løsning til automatiserede processer til e-mail journaling og deling med cloud storage på Microsoft Azure, der er designet til at håndtere større mængder data.

NØGLE FUNKTIONER TIL INDUSTRIEN

 • Stage gates for at sikre kvalitet
 • Let arkivering af e-mail dokumentation
 • Høj datasikkerhed
 • Skabelonbibliotek med kontrakter
 • Fuld integrering til Office 365
 • Version styring for dokumenter
 • Godkendelsesproces med klienter
 • Alt viden og data på ét sted
 • Opfyld persondataforordningen
 • Designet til regnskab og juridisk

WORKPOINT LØSNING TIL JURIDISK VIRKSOMHED

Skræddersyet SharePoint-baseret løsning med intelligent og komplet integration til økonomi- og tidsregistreringssystem med WorkPoint