PLATFORM FOR KONSTRUKTION OG BYGGERI

Start med at kontrollere projekter og sager for et langt mere strategisk synspunkt. Ved at udnytte nøglefunktioner som stadiestyring, versionsstyring, dokumenthåndtering og risikostyring, har organisationer inden for konstruktion og byggeri en bedre chance for at overholde tidsfrister og sikkerhedsforskrifter på stedet samt at optimere kvaliteten på tværs af hele organisationen ved at oprette arbejdsgange for alle forretningsprocesser.

INTRODUKTION TIL WORKPOINT

OVERBLIK OG SIKKERHED PÅ SHAREPOINT ONLINE OG KONTOR 365

Få et komplet overblik ved at skabe en struktureret ramme for forvaltning af projekter, dokumenter og sager ved at tilknytte specifikke opgaver, kontrakter og dokumentation til individuelle kunder, hvilket også sikrer en vellykket overholdelse af industriens krav og kundernes krav.

WorkPoint Sikrer:

 • High-quality standards
 • Knowledge-sharing for projects workers
 • Stage and gate control for projects and cases
 • A complete overview of risks, threats and issues
 • Procedures for risk management and QA

MOBILE OG AGILE ARBEJDSVEJLEDNINGER

I konstruktion og bygning er kontrol over projekter af største vigtighed. Tilpasningen af ​​skyteknologi har været en langsom overgang, da mange organisationer stadig bruger for meget tid på papirbaserede processer og søger information, tegning og kontrakter om ældre projekter.

Med WorkPoint er du sikret, at kvalitet og overblik bliver en integreret del af din virksomhed. En stor del af den digitale transformation i byggeri og bygning er ved at gøre arbejdsområderne mere mobile.

WorkPoint skaber et fleksibelt arbejdsområde, hvor konstruktioner og bygningsarbejdere kan operere direkte i SharePoint Online fra deres placeringer. Dette giver arbejdstagere mulighed for nemt at rapportere om fejl, sikkerhedsproblemer og andre komplikationer, der har tendens til at bremse projektets fremskridt. Derudover sikrer dette også et meget bedre grundlag for optimering af overholdelse af processer, da projektledere altid har et komplet overblik over fremskridt, kvalitetskontrol, risikovurderinger og meget mere.

WORKPOINT STØTTER ON-SITE OPERATIONER

Da konstruktions- og bygningsarbejdere øjeblikkeligt kan få adgang til projekter, sager, kunder eller andre hovedprocesser i SharePoint Online fra deres lokalitet, kan de begynde at optimere dokumentationsprocesserne for on-site operationer.

Operationer på stedet kan henvise til sikkerheds- og kvalitetsproblemer, der har indflydelse på projektets fremskridt og i sidste ende sætter en fare for projektets endelige frist. Men med WorkPoint kan medarbejdere straks rapportere om disse problemer, så alle tildelte interessenter opdateres altid om den aktuelle status og fremskridt.

I kombination med WorkPoints funktioner til risikovurderinger, kvalitetssikring, styring af projektfaser og adgangskontrol, er projektleder altid sikret en struktureret tilgang til evaluering og identifikation af trusler, risici og muligheder for on-site problemer.

WORKPOINT FUNKTIONER TIL KONSTRUKTION OG BYGGERI

 • Opret risiko rapporter for forbedring
 • Etableret procedurer i QA-håndbogen
 • Revisionsprocesser med integrerede audits
 • Stadiestyring til at styre projekter
 • On-the-go dokumentation for medarbejdere
 • Projekt og kvalitetsoversigt for ledere
 • Adgangskontrol til at tildele relevante roller
 • Opnå sikkerhed og QA optimering

WORKPOINT SOM PROJEKT VÆRKTØJ TIL ISLANDSK ENTREPRENØR

WorkPoint 365 transformerer Office 365 til et effektiv projektstyringsværktøj hos Borgarverk på Island