PLATFORM TIL OFFSHORE & ENERGI

Innovativ software til at håndtere vidensplatform til at automatisering og optimering af data-baseret processer for optimal drift af tekniske forretningskritisike processer. WorkPoint strukturen på SharePoint Online, samt koblingen til Office 365, understreger vigtigheden i at kunne arbejde fleksibelt og kreativt med data på tværs af organisationen.

INTRODUKTION TIL WORKPOINT

- SE WORKPOINTS VIDEO

DATASTYRING MED FOKUS PÅ WORKFLOWS

Optimer den tekniske drift med WorkPoint ved at implementere workflows der har fokus på at hjælpe medarbejdere med at udtrække forretningskritisk data, samt give muligheden for at finde og hente dokumentationer til samarbejdspartnere og på tværs af organisationen på SharePoint Online og Office 365.

WorkPoint Sikrer:

  • High degree of governance
  • Knowledge-sharing throughout the organisation
  • Phase management
  • Efficient management of processes
  • Provides an overview of projects and cases.

SKALERBAR PLATFORM FOR AT DRIVE DIGITAL TRANSFORMATION

Cloud teknologier har lavet sin indgang i Offshore og Energi sektoren. Selvom sikkerhedsspørgsmål har spillet en stor rolle i vedtagelsen af ​​skyen, erkender mange organisationer nu potentialet for at bruge skybaseret platform til styring af operationelle data og kontroldata samt overvågning af forretningskritiske processer.

WorkPoint-softwaren er baseret på Microsoft-teknologier og tilbyder en sikker og moderne arbejdsplads, der overholder det stigende behov for en meget intelligent og fleksibel forretningsplatform. Da organisationer inden for denne sektor befandt sig i et hurtigt foranderligt markedsmiljø på grund af den konstante fremkomst af nye teknologiske fremskridt inden for bæredygtig energi, er virksomhederne tvunget til at operere på en skalerbar platform for at forblive konkurrencedygtig. Med dynamiske og intelligente cloud-baserede løsninger som SharePoint Online, Office 365 og Azure som fundament, forbedrer WorkPoint tværgående organisationsfordeling og hjælper dine organisationer med at drive deres forretning til det næste niveau.

OPTIMERER PROCESSER MED DATA-DREVEN OPERATIONER

Innovation og løbende forbedring er nøgleelementer til etablering af en effektiv kultur, hvor organisationen altid søger at optimere, opgradere og udvikle forretningsprocesser på tværs af organisationen. WorkPoint giver et centralt cockpit til indsamling af alle forretningskritiske processer og skaber et unikt overblik over data og underliggende indhold som projekter, sager, kontrakter og meget mere.

Det stigende behov for at udnytte data som strategisk værktøj understøttes gennem WorkPoint-platformen. Ved at levere foruddefinerede forretningsløsninger oven på SharePoint Online og Office 365 kan organisationen udnytte Microsoft-teknologien fuldt ud og integrerer øjeblikkeligt procesoptimeringer til områder som projektstyring, sagsbehandling, QA-ledelse og mange flere. WorkPoint tilbyder et professionelt og visuelt dataoversigt til at skabe indsigtige rapporter og analyser, der kan bruges til at udføre strategisk evaluering af alle forretningsprocesser, så alle målinger, optimeringer og kontrol er baseret på formål med etablering af data-drevne operationer.

WORKPOINT SOM IT-PLATFORM FOR EUROWIND

WorkPoint assisterer med workflows og relationsmoduler til den teknisk og økonomisk drift af 180 vindmølleprojekter