PLATFORM TIL FINANS & BANKING

En intelligent platform til at omdanne data til indsigt. Begynd at bruge dine beregninger og data på tværs af organisationen for at optimere din virksomhed for at give klienter og kunder bedre service og resultater. WorkPoint giver et unikt overblik over alle kontrakter, korrespondance, kunder, forretningsprocesser, så de finansielle og banking institutioner kan levere videndeling på tværs af afdelinger og organisationsafdelinger på en sikker og kompatibel platform.

INTRODUKTION TIL WORKPOINT

- SE WORKPOINTS VIDEO

ET AVANCERET CLOUD FUNDAMENT TIL FINANS OG BANKING

Baseret på SharePoint Online og Office 365 tilbyder WorkPoint en cloud-baseret platform, der forbedrer forretningskritiske processer til styring af projekter, sager, kontrakter, kunder, e-mails. Dette sikrer et komplet overblik over vigtige data og opgaver, hvilket sikrer, at organisationernes præstationer og serviceniveau altid er konsistente.

WorkPoint sikrer:

  • Oversigt over data og beregninger
  • Historie og korrespondance på alle kunder
  • Kvalitet og optimeringer af processer
  • Brugervenlig og fleksibel platform
  • Et effektivt værktøj til at forbedre service og ydeevne

DIGITAL TRANSFORMATION I FINANS OG BANKING INSTITUTIONER

Nye digitaliserede forretningsmodeller gør deres entré i finans- og banksektoren. Da digital transformation er blevet et afgørende element i overgangen til nye og forbedrede processer til styring af områder som data, information og viden i organisationer indenfor denne industri.

Med Microsoft Cloud-teknologi, der leverer innovative platforme som SharePoint Online og Office 365, kan finansielle og banking institutter operere inden for et fleksibelt miljø, som nemt kan tilpasses til højtregulerede sektorer. Dette giver sektoren muligheden for at levere nye og unikke tjenester, der kan genskabe den digitale oplevelse for medarbejdere og forbedre kundemodellen på tværs af alle forretningsområder.

WORKPOINT SOM CENTRALT DIGITALT COCKPIT

Ved at bruge WorkPoint som det centrale cockpit til styring af data og information bliver videndeling en integreret del af de daglige aktiviteter. WorkPoint muliggør en sikker og moderne arbejdsplads, hvor medarbejdere, hold og afdelinger kan arbejde i samarbejde om projekter, sager, kontrakter og kunder og begynde at dele data på en sikker måde, der kan overholde de krævede standarder.

WorkPoints høje styringsniveau gælder for de avancerede forretningsmodeller inden for finansielle og banksektorer. Baseret på SharePoint Online tilbyder platformen en ensartet løsning, der gør det muligt at skabe relationer mellem forretningsmoduler, der kan arve og samle data. Dette giver organisationer mulighed for at strukturere automatiserede processer til underliggende data, hvilket sikrer en høj grad af datadisciplin, samtidig med at man hurtigt kan finde og hente de krævede data på individuelle kunder, projekter og sager.

Kombineret med WorkPoint Express og WorkPoint Email Manager får brugerne stor brugervenlighed, da de navigerer blandt SharePoint Online-mapper på deres Office 365-platform. Tillader dem at dele, gemme og finde alle relevante oplysninger direkte fra hverdagens Office 365-programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook.

GENTÆNK PROCESSER FOR AT OPFYLDE MÅL

WorkPoint gør det muligt for finansielle og banking institutter at begynde at genoverveje deres processer til styring af kundernes erfaringer samt at give medarbejderne nemme og adaptive og brugervenlige systemer. Finans- og banking institutter er stærkt afhængige af at bruge data til analyse af markedstendenser, kundeadfærd og meget mere.
Med WorkPoint 365 software som kerne får du et øjeblikkeligt overblik over unikke data fra bestemte forretningsprocesser, der omdanner data til et langt mere integreret strategisk værktøj. Denne funktion effektiviserer tværorganisationsaktiviteter og optimerer processer vedrørende risikoanalyse og kvalitetssikring, opbygger et fleksibelt og sikkert adgangspunkt for at forbedre kundeoplevelser og medarbejdertilpasning.

SMART DATA STYRING FOR ISLANDSK BANK

Platform for automatisering og systematisering af standard processer vedr. forretningskritisk data for større Islandsk bank