Gæsteblog fra I4-You

 

En af vores hollandske partnere, I4-you har skrevet om hvordan WorkPoint skaber enkelhed i SharePoint. Teksten opsummerer i korte træk hvad WorkPoint handler om, og hvordan WorkPoint kan spare dig timers arbejde, når du håndterer dokumenter, e-mails og projekter på SharePoint.

For mere information om I4-YOU – Besøg deres hjemmeside på følgende link: https://i4-you.com/

Jeg vil gerne “bare” arbejde i SharePoint

Enhver, der nogensinde har været nødt til at beskæftige sig med SharePoint, ved at dette er et mægtigt smukt miljø at arbejde i, men det kræver meget opmærksomhed før du virkelig føler dig hjemme i det.

SharePoint vælges ofte på grund af dets evne til at gemme information centralt – i skyen – så du kan så nemt og sikkert dele det med andre. En ekstra stor fordel ved SharePoint er selvfølgelig, at det er en del af Office 365. Derfor kan du være sikker på, at integrationen med pakker som Word og Excel er blevet ordentligt taget hånd om. Det er ikke der hvor udfordringen ligger, tænker du nok.

Men i daglig praksis viser det sig, at den logiske og systematiske opbevaring af dokumenter ofte er ret vanskelig at håndtere. Den logiske konsekvens af dette er, at hurtig hentning af dokumenter kan være en ganske stor udfordring. Dette skyldes ikke mindst, at vi i løbet af tiden har lært os en bestemt arbejdsmetode, hvorfra det nogle gange er svært at komme væk fra.

En Simpel Løsning

I de senere år er vi blevet meget vant til at udforske og kortlægge strukturer. Du gemmer et dokument i en mappe. Lyder logisk, ikke? Og hvis du vil flytte det, skal du blot trække det fra en mappe til en anden. Men det viser sig at arbejde bare den lille smule anderledes i SharePoint.

Ikke at der er noget galt med SharePoint, forstå mig ret, men det lader til at være lettere at gøre det. Jeg har brugt WorkPoint Express i nogen tid nu. WorkPoint kører helt under SharePoint, men som bruger kan du ikke mærke så meget. Dette skyldes, at du kan bruge denne plug-in i dine Office 365-pakker som Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Derefter kan du nemt gemme dine dokumenter i eller, og i tilfælde af e-mail, der er særligt praktisk, skal du trække og slippe dem i den mappe du ønsker.

Det lyder måske meget simpelt, og det er det. Og hvis du f.eks. Vil bruge denne løsning i et projektmiljø, eller et kontrakt- eller forretningsorienteret administrativt miljø, er det heller ikke noget problem.

Det gode ved WorkPoint-løsninger er, at de fleste ting allerede er blevet tænkt op og gjort for dig. Kort sagt, med WorkPoint har du en SharePoint-løsning, der virkelig fungerer, og som du kan arbejde med på ingen tid.

For yderligere spørgsmål om artiklen, kontakt venligst I4-YOU på deres hjemmeside:

https://i4-you.com/contact/