Hvad kan man forvente fra den nye WorkPoint Release Version 3.4.0.0?

 

WorkPoint Release Version 3.4.0.0
                

WorkPoint har for nylig lanceret en ny version i WorkPoint 365 version 3.4.0.0. Denne WorkPoint 365 version indeholder nye webparts til Modern UI, nye delingsindstillinger i sikkerhedsregler, Microsoft PowerApps og Microsoft Flow og forskellige nye e-mail-manager funktioner. Hvad betyder disse funktioner for WorkPoint 365? Læs mere i artiklen om udgivelsen:

 

Øget Modern UI-funktionalitet med nye webparts

 

 

Et af hovedaspekterne ved denne release er centreret omkring de nye webparts til Search og People i Modern UI. Disse webparts understøtter en nem og effektiv måde at udføre søgning inden for WorkPoint løsninger.

At søge og finde data hurtigt, har altid været en nøgleelement i WorkPoints DNA. For eksempel er WorkPoint’s Express plug-in til Office 365 en fantastisk måde at finde, arkivere og strukturere e-mails og dokumenter i SharePoint. Men med dette nye og forbedrede søgewebparti er organisationer tilladt meget mere omfattende og detaljerede søgeresultater. WorkPoints tekniske produktchef Allan Juncher Pedersen fremhæver også den forbedrede brugeroplevelse:

Vores brugere sætter pris på enkelhed; Derfor er det nøglen til at producere webparts, der kan hjælpe med at udføre både avanceret søgning og forbinde personer på tværs af afdelinger. Medarbejdere får information fra overalt på tværs af deres tenant og WorkPoint løsninger. Dette resultere i, at de kan arbejde mere produktivt, da de bruger mindre tid og kræfter på at finde viden og data om projekter, sager og kontrakter. ”

En stor ting ved dette er, at begge webparts er meget konfigurerbare. Search webparten kan konfigureres til at vise de kolonner, du vil have, og de kolonner data for de objekter, der søges efter, vises i søgeresultaterne. People webparten kan hurtigt konfigureres for at vise folk, der arbejder på det aktuelle projekt eller tilfælde.

Yderligere information om teknisk opsætning og krav findes i WorkPoint supportportalen på følgende link: https://support.workpoint.dk/hc/en-us/articles/360024545094-Webpart-Search

 

Tæt samarbejde med Microsoft integrationer

 

 

For WorkPoint er det yderst vigtigt at være, ikke kun 100% tilpasset Microsofts produktstrategi, men at være fuldstændig integreret med Microsoft Porteføjle. Derfor tilføjer Allan Juncher Pedersen også, at det er et stort skridt, at WorkPoint nu understøtter integrationer med Microsoft Flow og PowerApps.

Integrationen med PowerApps og Flow gør det muligt at have en central flow, som kan kaldes fra hvert dokument og giver et andet skridt i at skabe en simpel oplevelse, når du konfigurerer WorkPoint-løsninger og design. Det er vigtigt, at WorkPoint er tæt integreret med Office 365s værktøjskasse. Det er med til at gøre det muligt for os at skabe et samarbejdsmiljø med en meget intuitiv og fleksibel grænseflade.

I fremtiden vil vi fokusere mere på udvikling og integration med PowerApps og Flow. På baggrund af at disse giver gode muligheder for WorkPoint“.

En typisk brugssag til integration og brug af Microsoft PowerApps og Microsoft Flow er i relation til godkendelsesprocesser for dokumenter, f.eks. når der sendes et dokument til godkendelse af en anden person. Før denne integration ville dette scenario kræve en registreret strøm på alle dokumentbiblioteker, hvor denne proces er nødvendig.

I udgivelsen vil Microsoft Flow erstatte standard SharePoint-arbejdsgange, mens Microsoft PowerApps bruges til at oprette formler og små applikationer.

Yderligere oplysninger om teknisk opsætning og krav findes i WorkPoint Support Portal på følgende link: https://support.workpoint.dk/hc/en-us/articles/360024604514-Microsoft-Flow-and-PowerApps

Udover de nye Moderne UI Webparts og Microsoft integration indeholder WorkPoint 365 Version release også nye og forbedrede funktioner til:

  • WorkPoint Projektstyring Standardløsning
  • Adskillige Email Manager Features
  • Delingsindstillinger i sikkerhedsregler
  • Flytte sider mellem site collections
  • En liste over forberinger og bugfixes

Alle disse oplysninger findes på WorkPoint Support Portal på følgende link: https://support.workpoint.dk/hc/en-us/articles/360025103893-WorkPoint-365-Version-3-4-0-0

Tilmeld dig nedenfor for at modtage en demo i WorkPoint 365-softwaren: