Gør SharePoint mere enkelt og få succes med projektstyring

 

Ready to make SharePoint great again – for everyone?

 

Forretnings-IT er kompleks: Faktum. Medmindre du er en ekspert – en seniorudvikler, softwareingeniør eller løsningsarkitekt – Så er det en svær størrelse at forstå, hvordan forskellige software passer sammen.

Problemerne begynder, når ikke-tekniske medarbejdere har brug for at koordinere et nyt projekt, initiativ eller samarbejde internt. De står ofte over for en stejl indlæringskurve – især når det gælder at bruge Microsoft SharePoint.

Vi begyndte først at bemærke, at dette skabte problemer kort efter SharePoint 2007’s lancering i 2006. For at imødegå dette har vi opbygget en hel forretningsmodel om at reducere dets kompleksitet; så forretningsværdien står klar og enhver kan bruge den – via en enkel, intuitiv interface.

 

En “Schweizerkniv” indenfor software

SharePoint er et fremragende værktøj i mange henseender, og minder meget om en multifunktionel schweizerkniv. Fra et praktisk synspunkt, så er det et dokumentstyringssystem, der giver medarbejderne adgang til forskellige dokumenter og informationer.

Der er dog mange definitioner af ‘hvad’ det kan gøre, og en hel række potentielle anvendelser – fra at organisere information på en centraliseret måde til strukturering af forretningsprocesser på en samarbejdsvillig måde.

At få mest muligt ud af SharePoint er en kunst i sig selv. En af dets største fordele (og måske den største undergang) er det faktum, at det er meget konfigurering og tilpasning. Det kræver en ekspert at organisere information på en måde, der skaber mening for forretningsbrugere.

 

Tilføjelsen af et operationelt lag

En anden vigtig fordel ved SharePoint er det faktum, at det er en del af Microsoft 365. Dette betyder, at det integrerer med alle Office-applikationer såvel som softwarens mere avancerede værktøjer til compliance, sikkerhed og samarbejde.

På en lignende måde som at bruge SharePoint isoleret, indebærer Office-programmerne specifikke formål. Det tager dog tid at forstå, hvordan man blander dem sammen – hvilket kan føre til forvirring og frustration.

Dette er et reelt problem for mange projektledere, der er afhængige af at kunne skabe omfattende ressourcer ved hjælp af en række forskellige værktøjer – inden de deler dem centralt.

Det, vi sigter mod at give, er et enkelt, tilgængeligt ‘forretningslag’ oven på disse tekniske applikationer – der giver organisationer en forretningsapplikation, der er i overensstemmelse med Microsoft 365 i modsætning til uafhængige apps.

 

En modulær og skalerbar tilgang

Vores løsning er bygget med et antal af forskellige forretningsmoduler. Tag en projektstyringsafdeling i en større organisation – som har brug for et system til at styre hvert eneste projekt, arbejdsgangene omkring det, de forskellige faser, samt al dokumentation og kommunikation.

Vi kan implementere alt dette meget hurtigere på en modulopbygget måde – meget hurtigere end hvis en virksomhed skulle oprette noget fra bunden ved hjælp af Office 365. Alternativet ville være at bygge noget skræddersyet – som ville placeres i en videnssilo ved siden af ​​Office 365.

Vores tilgang er også billigere, da der bruges mindre tid og kræfter på udvikling – plus det er lettere at vedligeholde, da der ikke er nogen brugerdefineret kode at håndtere. Det er også skalerbart. Når et enkelt modul er implementeret i en afdeling, er det meget lettere at bruge vores løsning til forskellige formål på tværs af en enkelt organisation.

Vi lægger også en struktur på det ustrukturerede. Masser af virksomheder har mange forskellige ‘soft data’ output – e-mail, dokumenter, opgave, arbejdsgange, alarmer. Vi kan justere alt dette på en måde, der er tilgængelig og sammenhængende.

 

Skaber værdi for mange industrier

Industrier, der er dokumentcentriske, informations-, styrings- og processtunge, får mest udbytte af vores service. Ud over at implementere løsningsmoduler kan brugerne tilslutte ERP-systemer og anden tredjepartssoftware for at sikre, at alt, der vedrører en virksomheds operationer, er 100% alignet og integreret.

Vi har haft en god mængde erfaring med juridiske, finansielle og professionelle servicevirksomheder; såvel som organisationer, der opererer inden for offshore og energi, offentlig sektor og ngo’er, og byggeriindustrien.

Vores løsning er fleksibel, så den er ideel til mellemstore virksomheder og enterprise virksomheder. Det kan anvendes på mange forskellige områder, herunder projektstyring, sagsstyring, HR-styring, kontraktstyring og kvalitetssikring.

I sidste ende, så er vores mål at tage den tekniske kompleksitet ud af SharePoint og implementere en forretningsløsning ved hjælp af en no-code tilgang, via en grænseflade, som slutbrugerne er komfortable med, men som kan bruges til at konfigurere mere kompleks information på tværs af adskillige afdelinger.

På denne måde kan projektledere fremskynde den måde, de opretter og implementerer information, og give en mere robust struktur til forskellige typer af data.