Gæste blog I4-You: “Ændringer går nogle gange hurtigere end du måske tror”

 

Ændringer går nogle gange hurtigere, end du måske tror. Altså, sker dette virkelig? Jeg er færdig med at skrive en blog, hvor jeg nævnte – et sted i et tabt afsnit – at Teams er en så praktisk løsning, men at jeg ikke ville gå ind i emnet på det tidspunkt, fordi blogposten handlede om WorkPoint Express. Nu viser det sig, at WorkPoint har udgivet en ny version af deres software, der omfatter fuld integration med grupper / Teams. Selvfølgelig er jeg tilfreds med dette, men hvad er konsekvenserne for min tidligere blogpost? Eller hvad vigtigere betyder det for vores arbejdsmetoder? Vi var netop enige om at bruge Teams som et mest bekvemt værktøj til at håndtere projekter.

Måden I4-DU håndterer projekter


Måske er det en god ide at først forklare, hvad vi, ved I4-DU, betyder ved et “projekt”. Vi overvejer at installere en intranetløsning eller oprette et SharePoint-miljø som projekt. Faktisk betyder et projekt for os noget, vi er involveret i en vis periode (flere dage eller uger) med flere kolleger. Det er alligevel den situation, som den gælder specifikt for os. Et projekt kan lige så godt være noget, der skal leveres, bygget eller netop udført inden for en bestemt periode, noget med en bestemt startdato og en leveringsdato. Ligesom alle andre skal vi behandle forskellige typer dokumenter under vores projekter (fx mail meddelelser, interviews, noter, måske yderligere citater), som vi ikke kun ønsker at kunne gemme bekvemt, men også gerne dele med hinanden . Og selvfølgelig vil vi også kunne chatte og Skype med hinanden.

 

Microsoft Teams og WorkPoint Express

Tilbage til emnet. Så bruger vi Microsoft Teams selv. Det gør vi, fordi det er ret praktisk at samarbejde med kolleger, der er involveret i et projekt, i et projektteam. Vi begyndte for nylig at bruge WorkPoint Express som vores dokumenthåndtering og CRM-system, som jeg sagde i min tidligere blog. Det er utvivlsomt meget nyttigt, at vi nu kan kombinere disse systemer. Så lad os prøve det. For det første vil jeg prøve selv hvordan dette vil fungere i daglig praksis. Enhver, der har læst mine tidligere blogs, og er ved at kende mig lidt, ved, at jeg helt sikkert ikke tør at betragte mig selv som en power user. Hvis jeg kan gøre det, burde alle andre brugere kunne gøre det samme. Det er en beroligende ide, ikke? I min næste blog vil jeg fortælle dig, hvad min oplevelser har været.

 

Denne blog er skrevet af Pieter Kroon fra I4-YOU – Hvis du er interesseret i at lære mere om I4-YOU, skal du klikke på en af følgende links:

WorkPoint – Completing SharePoint: https://i4-you.com/oplossingen/workpoint/completing-sharepoint/

Projekt Management: https://i4-you.com/oplossingen/workpoint/projectmanagement/

WorkPoint Express: https://i4-you.com/oplossingen/workpoint/workpoint-express/

Case Management: https://i4-you.com/oplossingen/workpoint/case-management/