Elevate Microsoft Teams With WorkPoint

 

Microsoft Teams er et fremragende værktøj til forretningssamarbejde. Det er mere end bare en chat. Uden at forlade vinduet, kan du hurtigt ringe til dit team, videokonference eller dele filer – alt sammen med et par klik. Og hvis du tilfældigvis gik glip af en session – lyt til den opkaldsoptagelse, der blev oprettet automatisk, og kom på banen ved hjælp af Teams ‘chathistorie.

Med de rigtige Microsoft 365-integrationer får du øjeblikkelig adgang til Word-, PowerPoint-, Excel- og OneNote-filer fra Teams.

Microsoft Teams er et fremragende værktøj til forretningssamarbejde. Under Teams overflade ligger imidlertid en forenklet og ustruktureret datamodel, der udfordrer din datastyring og styringslivscyklus. Efter hvert møde og projekt kan hold efterlade et spor med ustrukturerede data, der bliver vanskelige at finde og styre.

Men der er en måde at ændre alt det på …

Sømløs Team Integration

WorkPoint 365 er optimeret til at drage fuld fordel af Teams funktionalitet – samtidig med at den integreres problemfrit og tilføjer struktur til dit vigtige projekt og mødedata, mens du er på farten. Og med adgang til alle dine WorkPoint-websteder direkte i teams, er dine projekter aldrig langt væk.

Hvis du vil finde noget, skal du bruge Express-panelet til straks at søge efter og finde dokumenter, projekter, sager og kontakter på tværs af WorkPoint.

Med komplet understøttelse af alle WorkPoint-handlinger i teams, kan du oprette dokumenter fra skabeloner, ændre projektfase, indsende godkendelse og mere – uden at forlade team. Gennem denne fleksible fusion af WorkPoint og teams kan du sikre datastruktur og styring på alle organisatoriske niveauer.

Next-Level værdi i Teams

WorkPoint forbedrer hold og sigter mod at give værdi på mange forskellige måder. Udover at sikre datastyring og give dig mulighed for let at lokalisere projekter, filer og kontakter med det samme, kan du definere præcist, hvordan du bruger teams i organisationen. Grundlæggende kan du specificere kanaler, faner, adgangsrettigheder og teammedlemmer for alle brugere – for at sikre en strømlinet og konsistent oplevelse på tværs af alle områder.

Vi forstår også, at ikke alle forretningsmoduler er ens. Du ønsker måske at ændre ting til interne og kundeprojekter. Derfor har WorkPoint gjort det muligt at tilpasse dine skabeloner. For eksempel vil du måske vise en fane med kritiske virksomhedsoplysninger til interne projekter – men ønsker ikke, at dine eksterne kunder skal se. Du kan nemt justere dette i WorkPoint.

Ved at kombinere Teams og WorkPoint kan du opleve Teams, som det skal være.

De vigtigste fordele inkluderer:

  • Generer teams direkte fra WorkPoint for en strømlinet arbejdsgang.
  • Automatiser teamoprettelse, når du definerer nye sager og når milepæle.
  • Administrer generationer af nye teams for at kontrollere antallet af grupper og SharePoint-websteder.

Vil du lære mere om, hvordan WorkPoint kan understøtte din organisation på din Teams rejse? Kontakt WorkPoint i dag.