ESDH/ECM Konference med fokus på optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

 

Moderne virksomheder generer store mængder data fra adskillige kilder. Der ligger store gevinster og venter for alle, der for alvor forstår at udnytte værdien i at indsamle, tilgå og styre information effektivt på tværs af alle virksomhedernes systemer. Dette er overskriften til dettes års ESDH/ECM messe d. 23 januar 2019, som er arrangeret af Computerworld.  Læs mere om WorkPoints deltagelse til ESDH/ECM messe i Wihlborgs Konferencecenter i Ballerup.  
              

Moderne virksomheder generer store mængder data fra adskillige kilder. Der ligger store gevinster og venter for alle, der for alvor forstår at udnytte værdien i at indsamle, tilgå og styre information effektivt på tværs af alle virksomhedernes systemer. Dette er overskriften til dettes års ESDH/ECM messe d. 23 januar 2019, som er arrangeret af Computerworld.

Læs mere om WorkPoints deltagelse til ESDH/ECM messe i Wihlborgs Konferencecenter i Ballerup.  

 

Et nytænkende ESDH/ECM system

Et moderne ESDH system er et system, der favner alle de klassiske discipliner inden for sagshåndtering og samtidig er fleksibelt nok til at håndtere de sags- og dokumenthåndteringsopgaver, der falder uden for de gængse rammer af sagshåndtering. Et moderne ESDH-system skal kunne tilpasse sig den virkelighed, som sagsbehandleren befinder sig i, og interagere sømløst med omverdenen”.

Sådan karakteriseres WorkPoints ESDH system af salgsdirektør Michael Buades, som arbejder med en lang række løsninger med en stor del af WorkPoints partnere, og som har stor erfaring med at levere komplekse ESDH systemer hos større Enterprise kunder.

Det er essentielt, at WorkPoint skaber rammer for en moderne arbejdsplads. Og siden WorkPoint er et cloudbaseret ESDH-system, der bygger på SharePoint Online og Office 365 og benytter den nyeste Microsoft-teknologi samt de bedste værktøjer til at understøtte effektivisering og automatisering af arbejdsgange, lever løsningen i høj grad op til dette kriterie”.

 

Oplev ESDH/ECM med WorkPoint

Det kan for mange virksomheder være en udfordring at skabe systematiseret sags- og dokumentstyring i alle processer. Med WorkPoint er det muligt at skabe et ensartet overblik over alle igangværende og tværorganisatorise sager.

Det tilbyder organisationen/afdelingen et effektivt og intelligent værktøj. Dette understøttes rutinemæssige opgaver inden for sags- og dokumentbehandling. Sammen skaber dette et sammenhæng mellem sager, klienter, interessenter, masterdata, dokumenter og emails

Hvis du ønsker at opleve hvordan WorkPoint ESDH formår at strømline kvalitet i sagsdokumenter, så book din egen personlige demo på dette link: WorkPoint ESDH/Sagsstyring

Book din demo, og oplev hvordan du kan lette byrden for sagsarbejdere ved at forenkle deres daglige platform.

Få mere information om konference på dette link: https://computerworldevents.dk/742/esdh-ecm-konference-2019